ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγρια επεισόδια και «ντου» σε έξι παίκτες της Ρέιντζερς μετά τον τελικό! (video)

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν με τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου στη Σκωτία, με έξι ποδοσφαιριστές των «Διαμαρτυρόμενων» να δέχονται επίθεση από οπαδούς της νικήτριας.

Η Χιμπέρνιαν κατέκτησε τον τίτλο μετά από 114 χρόνια προσμονής, όμως στο «Χάμπντεν Παρκ» μετά το τέλος του αγώνα, η μαζική εισβολή των οπαδών της νέας Κυπελλούχου.

Όπως αναφέρουν νεότερα ρεπορτάζ, στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκαν έξι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς, αλλά και ο βοηθός προπονητή, Ντέιβιντ Γουέιρ. Οι οπαδοί των «Διαμαρτυρόμενων» δεν έμειναν με…σταυρωμένα χέρια και ακολούθησαν επεισόδια.

Η Ρέιντζερς εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε στους οπαδούς της Χιμπέρνιαν: «Η Ρέιντζερς είναι σοκαρισμένη από την αήθη συμπεριφορά των οπαδών της Χιμπέρνιαν. Ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς που εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και για την ασφάλεια τους, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο να παραλάβουν τα μετάλλια τους. Δεν υπάρχει θέση σε βίαιες συμπεριφορές και ο σύλλογος μας περιμένει την πλήρη διερεύνηση τόσο από την Π.Ο της Σκωτίας, όσο και από την Αστυνομία, ώστε να διαπιστωθεί πού απέτυχαν τα μέτρα».

To Top