Ζορπίδης: «Έγιναν εγκλήματα, πρέπει να βοηθήσουμε, συλλογικά»

Για τελευταίες εξελίξεις στον κιτρινόμαυρο σύλλογο μίλησε ο Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος κλήθηκε να συμμετέχει στη προσπάθεια που γίνεται. Ο Ζορπίδης μίλησε για… εγκλήματα που έγιναν στην κίτρινη ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Μετρόπολις»:
Για τις ζυμώσεις που γίνονται: “Πράγματι μίλησα με τον Γιάννη Βένο και τον Λάμπρο Γράντα και με κάποιους άλλους Αρειανούς που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα του Άρη.
Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ όσο θα μπορούσα γιατί έχω το δικό μου πρόβλημα. Βοήθησα το Δήμο και τώρα με βγάζουν εγκληματία και ψεύτη.
Σαν ένας άνθρωπος μέσα από την οικογένεια του Άρη θα βοηθήσω όσο μπορώ για να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο”.
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης: “Δεν ξέρω πως έχει φθάσει η ομάδα σε αυτή τη κατάσταση. Τα 22 εκατ. είναι ένα νούμερο τρομερό. Είναι εγκλήματα αυτά που έγιναν. Πως έφθασαν κάποιοι παίκτες να παίρνουν τόσα χρήματα , και κάποια μανατζαρέοι να κερδίζουν τόσα χρήματα. Μήπως επειδή δεν τα πλήρωναν από την τσέπη τους αλλά τα πλήρωνε ο Άρης. Χάθηκε ο έλεγχος.
Μια δουλειά η οποία είναι υπερχρεωμένη δεν μπορείς να τη χρεώνεις πιο πολύ. Χρειάζεται σωστή διαχείριση και νοικοκυρεμένη πολιτική. Η ομάδα ανθρώπων που θα αναλάβει τη διοίκηση θα πρέπει να προχωρήσει με αυτή την πολιτική”.

Για το εάν θα συμμετέχει στη νέα αυτή προσπάθεια: “Εάν είναι συλλογική η προσπάθεια βεβαίως θα βοηθήσω. Αρκεί να υπάρχουν και άλλοι που θα συνεισφέρουν. Χρειάζεται να βοηθήσουν πολλοί.
Φυσικά δεν απαλλάσσονται αυτοί που έφθασαν την ομάδα σε αυτό το χάλι.
Αυτή η ομάδα χρειάζεται μια συνετή διαχείριση για να μπορεί να έχει μια αξιοπρεπή πορεία. Θα πρέπει να τακτοποιηθούν πρώτα οι άμεσες υποχρεώσεις”.

Για το αν η βοήθεια αυτή θα έχει αντάλλαγμα : “Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για μετοχές. Και στο παρελθόν έχω βοηθήσει κατά καιρούς και δεν είχα ούτε καρτέλα. Από αγάπη το έκανα. Από αγάπη για τους συμπολίτες μου βοήθησα το Δήμο και τώρα κατηγορούμαι. Από αγάπη μου για τον Άρη βγήκε στον πλειστηριασμό το σπίτι μου επειδή δεν πληρώθηκε το ΙΚΑ των καλαθοσφαιριστών του Άρη. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν θέλουν να τους απομακρύνουν. Στην Ελλάδα διώχνουν όλους τους νοικοκυραίους”.
Για το αν θα παραστεί στη σημερινή συνάντηση: “Εάν τελικά γίνει να θα είμαι εκεί. Και εγώ και ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Λάμπρος Γράντας, και οι βετεράνοι του Άρη.

Για το αν μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους παραπάνω: “Φυσικά. Είναι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τη δουλειά τους , την οικογένεια τους και είναι νοικοκυραίοι. Προσωπικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από το Super 3. Παρόλο που ακούγονταν κατά καιρούς ότι έκαναν κουμάντο στον Άρη εγώ έχω πολύ καλές αναμνήσεις και από τους απλούς φίλους της ομάδας και από το οργανωμένο κίνημα. Ήμουν πρόεδρος του Α.Σ Άρη και ποτέ δεν ήρθε κάποιος από το οργανωμένο κίνημα για να με προσεγγίσει”.
Για το αν μπορεί βγει ο Άρης να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται: “Είναι δύσκολα, αλλά ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι”.

To Top