Παράταση μέχρι την Τρίτη, ζητούνται άμεσα 190.000 ευρώ, στην έξοδο ο Καστίγιο!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Άρη και του Άλεξ Καστίγιο, μάνατζερ και αδελφού του Νέρι Καστίγιο, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Άλεξ Καστίγιο ταξίδεψε σήμερα το μεσημέρι από την Αθήνα για να συζητήσει το θέμα των οφειλόμενων προς τον 28χρονο επιθετικό. Όπως και έγινε. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αλκμήνης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, μπήκε απευθείας στο τραπέζι των θέμα των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο Καστίγιο από την παρουσία του στον Άρη.

Ο εκπρόσωπος του Μεξικάνου ποδοσφαιριστή δεν άφησε περιθώρια: εξόφληση όλου του ποσού που οφείλει ο Άρης μέχρι τις 31/12/2011 και τα υπόλοιπα διακανονισμένα μέχρι το τέλος του 2012 σε έξι δόσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα οφειλόμενα μέχρι τις 31/12/2011 προς τον Καστίγιο αγγίζουν τα 190.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα (υπάρχουν οφειλές και από το… περσινό συμβόλαιο) πλησιάζουν τις 500.000 ευρώ!

Ο Θανάσης Αθανασιάδης αφού εξήγησε το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και τις προσπάθειες που γίνονται συνολικά τις τελευταίες μέρες, ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να δώσει μια οριστική απάντηση, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το θέμα της προσφυγής (έχει το δικαίωμα αυτό ο Καστίγιο).

Η πλευρά του Καστίγιο τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε υπομονή μηνών, έχοντας λαμβάνειν χρήματα ακόμη και από το περσινό συμβόλαιο, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ομάδα. Αυτή η υπομονή έφτασε στα όρια της, όπως διεμήνυσε στον πρόεδρο του Άρη, ο Άλεξ Καστίγιο.

Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον του Καστίγιο δεν είναι… ορατό στον Άρη. Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στην έξοδο, μια και ο Άρης δεν μπορεί να «σηκώσει» ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο (550.000 ευρώ) με τα σημερινά δεδομένα. Το θέμα, όμως, της συνέχισης ή όχι της συνεργασίας και για τον επόμενο χρόνο, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, θα τεθεί επί τάπητος την ερχόμενη βδομάδα, όταν και θα ξεκαθαρίσει το θέμα της οφειλής προς τον παίκτη.

To Top