Ζουμπουρίδης: “Δεν ζητάμε χάρη, θέλουμε να πληρώσουμε τα χρέη μας”

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη επανέλαβε σήμερα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ότι οι κίτρινοι θέλουν να πληρώσουν τα χρέη τους και απλά ζητούν αυτό να γίνει σε περισσότερες δόσεις από τις 45 που προτείνεται προς το παρόν.

Ο κ. Ζουμπουρίδης τόνισε στον “102 FM” πως “το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αύριο είναι πολύ σημαντικό, αφού θα συζητηθεί το θέμα των οφειλών προς τους παίκτες, μετά τη συμφωνία του ΠΣΑΠ και της ΕΠΟ. Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή ο Άρη είναι όπως η Ελλάδα στην Ευρώπη. Όλοι μιλάνε μόνο για τα χρέη του Άρη, ενώ υπάρχουν κι άλλες ΠΑΕ με μεγαλύτερα χρέη προς το δημόσιο. Είναι ΠΑΕ στην Αθήνα, στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη πέραν του Άρη. Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτές όμως” και πρόσθεσε ότι “ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Εχουμε ανοίξει τα χαρτιά μας στη Λίγκα και στην ΕΠΟ. Δείτε τα νούμερα τους είπαμε και αν βγαίνουν με τις δόσεις που προτείνετε. Δεν βγαίνουν. Δεν ζητάμε χάρη. Θέλουμε να πληρώσουμε τα χρέη μας. Ζητάμε μία επιμήκυνση, Σε 90 ή 100 ή 120 δόσεις. Θα πληρωθούν όλοι. Δεν μπορούμε με 45 δόσεις όμως. Στη Λίγκα αύριο θα ξεσκεπαστούν όες οι ΠΑΕ που χρωστάνε και θα χρειαστεί να μιλήσουν. Δεν γίνεται να στοχοποιείται μόνο ο ΑΡΗΣ. Μας βάζουν τη θηλιά στο λαιμό. Λίγη καλή θέληση ζητάμε από την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠ”.

Ο παράγοντας του Άρη επεσήμανε ότι “υπάρχουν άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να επενδύσουν. Οχι όμως με τις παρούσες συνθήκες. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα χρέη”, ενώ για το θέμα προπονητή είπε: “Δεν γίνεται να λέμε τη μία έλα Μιχαλήτσε, μετά φύγε. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Κι ένας καινούργιος να έρθει θα έχει δίπλα του τον Μιχαλήτσο για να του εξηγεί και να τον βοηθήσει. Πρέπει να έχουμε υπομονή, δεν μπορούμε να αλλάζουμε έτσι τους προπονητές. Για μένα ο Αλκαράθ ήταν υπερβολικά επαγγελματίας για την Ελλάδα. Δεν έχουμε μάθει να κάνουμε υπομονή στην Ελλάδα. Βγαίνουν τα φαντάσματα του παρελθόντος και μερικοί κακόβουλοι τέτοιες στιγμές και λένε τα δικά τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό στην προσπάθεια που γίνεται; Δεν γίνεται εμείς μέσα σε τόσους λίγους μήνες να θεραπεύσουμε τον καρκίνο των προηγούμενων χρόνων. Μπήκαμε στα δύσκολα, αλλά στο τέλος θα το σώσουμε το καράβι”.

Για τον κόσμο τόνισε: “Ο κόσμος είναι συσπειρωμένος. Θα δείτε και την Κυριακή τι κόσμο θα έχουμε στο γήπεδο. Ολοι βοηθάμε για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, αφού το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι κρίσιμο και πρέπει να το κερδίσουμε. Και θα το κερδίσουμε”.

 

To Top