Λάζαρος Παπαδόπουλος στο PRESSARIS: «Ο Άρης θέλει το 50-50 από τη διαιτησία – Με τον κόσμο μας θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο Άρης έχει δεχθεί φέτος πολλά χτυπήματα από τη διαιτησία. Το έχουν δει όλοι, το έχουν παραδεχθεί φίλοι και αντίπαλoi, πόσοι και πόσοι… “διαιτητο-δικαστές”. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τη στιγμή που οι κίτρινοι απαιτούν το 50-50 σε ότι αφορά τις αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς δεν μπορεί να παίξει άλλο στην πλάτη του Άρη…

Το PRESSARIS απευθύνθηκε στο μέλος της διοίκησης και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός.

«Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε φέτος από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ίσως και από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και πρόσφατα. Ο Άρης έχασε βαθμούς που δεν έπρεπε, βαθμούς που τους δικαιούταν μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» μας είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής και την παρουσία του Δημήτρη Στυλιάρα: «Ο Άρης θέλει από τον κ. Στυλιάρα και τον κάθε διαιτητή που μας σφυρίζει το αυτονόητο, το 50-50 στις αποφάσεις του. Με αυτή τη βάση πρέπει να λειτουργεί η διαιτησία, αυτό περιμένουμε και την Κυριακή. Από κει και πέρα, η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θα παλέψει για την νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής και σε κάθε παιχνίδι».

Κλείνοντας το μέλος της κιτρινόμαυρης διοίκησης απηύθυνε στον κόσμο του Άρη κάλεσμα για μαζική παρουσία στο γήπεδο: «Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η βοήθεια των φιλάθλων μας. Με αυτούς στο πλευρό μας, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας. Η ομάδα, όλοι μας περιμένουμε να δώσουν τη δική τους μάχη, αυτήν της κερκίδας. Με συσπείρωση και κοινή προσπάθεια η οικογένεια του Άρη μπορεί να πετύχει πολλά».

To Top