Ζυγίζει τις επιλογές για τον αντικαταστάτη του Γεωργιάδη…

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός της τεχνικής ηγεσίας του Άρη στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Καβάλα, έγκειται στον αντικαταστάτη του Νίκου Γεωργιάδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο έμπειρος αμυντικός του Άρη αντίκρισε αδικαιολόγητα την έβδομη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα η χρονιά για τον ίδιο να τελειώσει πρόωρα.

Στη σημερινή προπόνηση των “κίτρινων”  Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναμένεται να.. ζυγίσει τις επιλογές που έχει στη διάθεση του για την κάλυψη του κενού. Αναμφισβήτητα, όλες επρόκειτο για λύσεις ανάγκης, καθώς δεν υπάρχει στο τωρινό ρόστερ του Άρη άλλος παίκτης που να αγωνίζεται από τη φύση του ως δεξί μπακ.

Οι επιλογές μέχρι στιγμής, βάση κυρίως παλαιότερων ανάλογων περιπτώσεων και δοκιμών είναι οι Λιόνης, Φερνάντες, Γκίνο και κατά δεύτερο λόγο ο Σταυρόπουλος, ο οποίος απλά έχει δοκιμαστεί στη θέση αυτή μόνο στις προπονήσεις.

Ο πρώτος έχει “καπαρώσει” φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια και εφόσον προτιμηθεί (όπως και παλαιότερα) για τη θέση αυτή στην αρχική ενδεκάδα επιστρέφει ο Λιόλιος, που θα καλύψει το κενό του Λιόνη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Βάσκο Φερνάντες έχει πιο… πρόσφατη εμπειρία από την θέση αυτή, καθώς είχε αγωνιστεί στην Αρναία ως δεξί μπακ στο παιχνίδι που ο Γεωργιάδης ήταν τιμωρημένος επειδή είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Όσον αφορά τον Γκίνο, είναι αυτός που έχει την μεγαλύτερη εμπειρία φέτος από την θέση αυτή, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτή πολλές φορές παρότι φύση και θέση μέσος. Ωστόσο, για να πάρει θέση στην αποστολή και έπειτα στην ενδεκάδα του Άρη θα χρειαστεί να μείνει έξω ένας εκ των υπόλοιπων ξένων της ομάδας.

 

To Top