Ζωντανή με Όσιμεν η Νάπολι (1-1) με την Μπαρτσελόνα – Νίκη στο 94′ για την Πόρτο (1-0) επί της Άρσεναλ

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το δρόμο νίκης για την Μπαρτσελόνα, αλλά το γκολ του Όσιμεν για την Νάπολι λίγο πριν βγει από τον αγωνιστικό χώρο, έφερε το ματς στο 1-1 κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί στην Ισπανία.

Την ίδια στιγμή, ο Γκαλένο με ένα… έργο τέχνης στο 94′ έδωσε την νίκη στην Πόρτο επί της Άρσεναλ και μαζί μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Με τα δύο ματς έπεσε η «αυλαία» των πρώτων αγώνων των «16» της διοργάνωσης, από τα οποία οι μόνες ομάδες που βρίσκονται με το.. ένα πόδι στους «8» είναι η Μάντσεστερ Σίτι με το εκτός έδρας 3-1 επί της Κοπεγχάγης και η Παρί Σεν Ζερμέν με το 2-0 επί της Σοσιεδάδ.

Το αποψινό 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» αφήνει εντελώς ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στον ιταλικό νότο με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 60΄, αλλά 15 λεπτά μετά οι «παρτενοπέι» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βίκτορ Οσιμέν.

Η 7η συνάντηση ανάμεσα σε Πόρτο και Άρσεναλ ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους με το καταπληκτικό γκολ του Βραζιλιάνου μέσου Γκαλένο στο 90΄+4. Στην επιστροφή της σε νοκ άουτ ματς του Champions League μετά τη σεζόν 2016-2017, η Άρσεναλ έδειξε ότι ήθελε περισσότερο να διαφυλάξει τα νώτα της και στο φινάλε το πλήρωσε, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

To Top