“Ζύγισαν” όλα τα δεδομένα και αποφάσισαν: Ο Ψυχογιός επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη!

Από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, στους οποίους είχε δοθεί άδεια από την διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, ο ένας επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο λόγος για τον Νίκο Ψυχογιό. 

Όπως ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ της η ΠΑΕ Άρης: “Ο 23χρονος πλάγιος μπακ ειδοποιήθηκε να βρίσκεται σήμερα το πρωί στο Ν. Ρύσιο, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από συνάντηση που είχε η διεύθυνση του αγωνιστικού με τον Λούκας Αλκαράθ”.

Η θεαματική αυτή στροφή επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του PRESSARIS, σύμφωνα με το οποίο κατ΄ αρχήν ζητήθηκε από τον Λούκας Αλκαράθ να ξανασκεφτεί τις περιπτώσεις της “μαύρης λίστας”, εξαιτίας των αναγκών που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και της γενικότερα ρευστής κατάστασης σε οικονομικό και μεταγραφικό επίπεδο.

Η διοίκηση του Άρη και ειδικότερα, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Άγγελος Σπυρίδων ξεκαθάρισε ότι κάθε κίνηση θα γίνει με προσοχή και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. “Η ομάδα πάνω από όλα, τώρα στα δύσκολα” ήταν χαρακτηριστικά το μότο της συνολικής προσπάθειας.

Υπάρχουν και στο πρόσφατο παρελθόν παραδείγματα (π.χ. Πρόμπιερζ και “μαύρη λίστα”) που υπαγόρευαν να υπάρχει μια πιο προσεκτική αντιμετώπιση ανάλογων θεμάτων, όπως έγινε τελικά.

Παράλληλα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ζήτησε μια “δεύτερη ευκαιρία”, στοιχεία που συνεκτιμήθηκαν συνολικά και οδήγησαν στην απόφαση της επιστροφής του Ψυχογιού στις προπονήσεις.

Διαβάστε εδώ τα σχετικά ρεπορτάζ και το χρονικό των εξελίξεων: 

1. Ζήτησαν από τον Αλκαράθ να το ξανασκεφτεί για τους «πέντε»…

2. Πέμπτη το ραντεβού της διοίκησης με τους «πέντε», υπό συζήτηση η παραμονή κάποιων από αυτούς

3. Ξεκαθαρίζει με τους «πέντε», πάνω από όλα το συμφέρον του Άρη

4. Ζητάει μια «δεύτερη» ευκαιρία ο Ψυχογιός

5. Παράταση της άδειας για τους «τέσσερις» μέχρι τη Δευτέρα, προσεκτικοί χειρισμοί από την ΠΑΕ

To Top