Κουστένης: “Ο Άρης είναι σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης”

Ο Τζίμης Κουστένης, τεχνικός του Περιστερίου ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής ότι υπάρχει φαβορί στον αγώνα και αυτό είναι ο Άρης, θέλοντας να μεταφέρει πίεση στους κίτρινους και να αποφορτίσει την δική του ομάδα.

Ο Κουστένης στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως “θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Η έναρξη του 2013 μας βρίσκει να αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια σκληρή έδρα. Ο Άρης είναι σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης. Ειδικά στο Αλεξάνδρειο βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα δημιουργώντας προβλήματα στους αντιπάλους του. Εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας σε κανένα σημείο του ματς διότι ακόμη  και ένα μικρό “νεκρό” διάστημα είναι ικανό να μας κάνει τη ζημιά”.

Δηλώσεις έκανε και ο Τάιλερ Χάινς, επισημαίνοντας πως “είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους και από μόνο του αυτό το γεγονός το καθιστά ιδιαίτερο. Θα ήταν ιδανικό αν ξεκινούσαμε το 2013 με την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μας, εξαιρουμένου εκείνου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήμασταν ανταγωνιστικοί διεκδικώντας τη νίκη. Άλλοτε τα καταφέραμε και άλλοτε όχι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας”.

 

To Top