Ηγετική παρέμβαση Αγκάνθο! Μίλησε στα αποδυτήρια και ζήτησε την αφύπνιση όλων!

Είναι ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο και φροντίζει να το δείξει ότι είναι και μέσα στα αποδυτήρια. Ο Νταβίντ Αγκάνθο ανέλαβε, αυτές τις δύσκολες ώρες μια σημαντική πρωτοβουλία, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα και τους νεαρότερους συμπαίκτες του να «πάρουν τα πάνω τους».

Με πρωτοβουλία του Ισπανού επιθετικού πραγματοποιήθηκε πριν από την προπόνηση της Τρίτης στο Νέο Ρύσιο, συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, μια μέρα μετά τη συνομιλία που είχε ο ίδιος και οι άλλοι δυο ξένοι (Κοέλιο, Πουλίδο) με τα μέλη της διοικούσας.
Στη συζήτηση αυτή θέλησε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος, άλλωστε, σε αρκετές συνεντεύξεις του, είχε τονίσει ότι αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, ως ένας εκ των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων σε ηλικία ποδοσφαιριστών της ομάδας και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βοηθήσει, χρησιμοποιώντας την πείρα χρόνων από μεγάλα και δύσκολα «αποδυτήρια» στην Ισπανία.

Ο Αγκάνθο μιλώντας στους συμπαίκτες του, τόνισε πόσο πολύ τον έχει πειράξει η ήττα του Σαββάτου, ζήτησε από όλους να αντιληφθούν τη δυσκολία των περιστάσεων και να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση και προέτρεψε να ριχθούν όλοι στη δουλειά χωρίς λόγια, αλλά με μεγαλύτερη προσπάθεια.

Πρέπει αν σημειωθεί ότι πριν μιλήσει ο Αγκάνθο ενημέρωσε τους  αρχηγούς της ομάδας για την πρωτοβουλία του και αυτοί, φυσικά, άναψαν το πράσινο φως.

Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από τον Αγκάνθο τον λόγο πήραν και οι δυο από τους τρεις αρχηγούς της ομάδας, οι πιο έμπειροι, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μάρκος Βελλίδης (ο τρίτος είναι ο Νίκος Αγγελούδης) οι οποίοι κάλεσαν με τη σειρά τους να παλέψουν όλοι για να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

 

To Top