ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ηθική δικαίωση! H απουσία του Άρη, ο ρόλος του Γραμμένου και το περίεργο ban στην ατζέντα του… “Dirty 4”!

Ηθική δικαίωση! Κατά την διάρκεια μιας συνάντησης που όχι άδικα χαρακτηρίστηκε αντί για Big 4, αλλά για… Dirty 4 συζητήθηκε έντονα το γεγονός της απουσίας του Άρη, αλλά κυρίως του ρόλου του Βαγγέλου Γραμμένου σε βάρος των κιτρινόμαυρων με… ειδική αποστολή υπέρ του Σαββίδη! H απουσία του Άρη και το περίεργο ban ήταν τελικά στην ατζέντα του… “Dirty 4”! Αυτό κι αν είναι ηθική νίκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως σημειώσαμε και χθες Δημήτρης Μελισσανίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασαν την απορία τους προς τον Υφυπουργό, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, και τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA για την μη παρουσία του Άρη. Υποστήριξαν πως θα έπρεπε να είναι παρόντες και οι “κιτρινόμαυροι”, αλλά βέβαια κατόπιν εορτής πολλά λέγονται… Σε κάθε περίπτωση, το θέμα απασχόλησε την συνάντηση.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Μαρινάκη ξεσκεπάστηκε ο ρόλος του προέδρου της ΕΠΟ: “ο κ. Γραμμένος αντί να διοικεί προς όφελος όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασε μέχρι του σημείου να προσπαθεί να στραγγαλίσει την μόνη ομάδα που τόλμησε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να του κόψει βαθμούς μη χάνοντας ούτε στην Τούμπα. Θυμήθηκε ο κ. Γραμμένος, αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη να απαγορεύσει στον Άρη τις μεταγραφές, ανακαλώντας το δελτίο του ποδοσφαιριστής Ντουρμισάι, για οφειλές της παλιάς ΠΑΕ Άρης.

Αυτής της εταιρείας που σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο έχει διαλυθεί, όπως αντίστοιχα η παλιά ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και τόσες άλλες ομάδες. Και ενώ η ΕΠΟ μέχρι τότε εγγράφως δεχόταν ότι ο νέος Άρης δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό, μετά την νίκη του επί του ΠΑΟΚ, του επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών. Μάλλον ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον κ. Σαββίδη”.

Ξεχωριστή αναφορά που έπεσαν οι μάσκες η ομολογία του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Δηλαδή οι εκλογές στην FIFA και την UEFA πώς γίνονται; Πώς βγάζετε πρόεδρο εσείς; Έρχεται παπάς και κάνει κλήρωση; Εσείς δεν κάνετε lobbying; Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι! Είστε μήπως αγγελικά πλασμένοι; (σ.σ. ανέφερε και συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς και σκάνδαλα των τελευταίων ετών σε FIFA/UEFA). Τόσα χρόνια που είστε εδώ, τι έχετε πετύχει; Εμείς οι τέσσερις που είμαστε εδώ, πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο. Ενώ εσείς πληρώνεστε! Εγώ αρνούμαι το καπέλωμα! Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όπως ορίζει το Καταστατικό της ΕΠΟ»!

Με απλά λόγια κάθε ισχυρός επιχειρηματίας “μαζεύει” ψήφους! Αυτή κι αν είναι μια ακόμη απόδειξη σήψης και διαφθοράς…

To Top