ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην… πρίζα ο Χαριστέας, προσωπικές επαφές και e-mails σε κορυφαία στελέχη της FIFA!

Στην… πρίζα βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας για την άρση του… ύποπτου ban, προσωπικές επαφές του διευθυντή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και e-mails σε κορυφαία στελέχη της FIFA!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Χαριστέας βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Τιφλίδα, πρωτεύουσα της Γεωργίας, ως επίτιμος προσκεκλημένος του Ελληνικού ποδοσφαίρου (μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη) σε μια εκδήλωση της Γεωργιανής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Ήταν παρών ανάμεσα σε υψηλά ιστάμενους της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, στελεχών της UEFA, αλλά και προσωπικοτήτων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Με αφορμή την παρουσία του στην Γεωργία, είχε την ευκαιρία να λειτουργήσει με μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε ότι αφορά τον Άρη και το… ξαφνικό και περίεργο πρόβλημά του, να συνομιλήσει με στελέχη της FIFA και να κάνει αρκετές επαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, πέρα από τις όποιες ενέργειες που έκανε σε προσωπικό επίπεδο, ο Άγγελος Χαριστέας, δρομολόγησε την αποστολή σειρά προσωπικών e-mails σε κορυφαία στελέχη της FIFA, προκειμένου να τους εξηγήσει το μέγεθος της αδικίας που υφίσταται ο Άρης και να τους ζητήσει την εφαρμογή της δικαιοσύνης, προκειμένου να απαλλαγεί ο σύλλογος από την μεταγραφική “θηλιά”.

Όλες οι ενέργειες του Χαριστέα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στοχεύουν στο αποτέλεσμα και την λύση και φυσικά αναμένεται να φανεί τι τελικά θα γίνει…

Αρκεί και η FIFA, όπως και η ΕΠΟ, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

To Top