Ηθικόν ακμαιότατον και έτοιμος να περάσει σήμερα (17.00) και από τη Πάτρα!

Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Οι προηγούμενες δύο ιστορίες του Άρη είχαν κάτι παραπάνω από ευτυχές τέλος, όμως σήμερα (17.00) στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα, όλα αρχίζουν από το μηδέν. 

Για τους κίτρινους είναι άλλη μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας, άλλο ένα παιχνίδι χωρίς τον Τόρεϊ Τόμας, αλλά και ένας αγώνας που ίσως κρύβει πολλά ευχάριστα για τη συνέχεια της πορείας στο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες, τις δύο επί του ΠΑΟΚ και συνολικά έξι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Έχουν ηττηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας τους τελευταίους τρεις μήνες.

Τεράστια σημασία ως προς την προετοιμασία για τον αγώνα σε επίπεδο ψυχολογίας και ηθικού, αλλά στο παρκέ μετρούν άλλα πράγματα. Εκεί ο Άρης για να κερδίσει, θα πρέπει να δείξει την ίδια συνέπεια, τον ίδιο χαρακτήρα, την ίδια αμυντική προσήλωση που έδειξε μέσα στην Πυλαία και να ξεχάσει το τελευταίο πεντάλεπτο, που λίγο έλειψε να του στερήσει τη νίκη.

Η απουσία του Τόμας είναι σημαντική, αλλά έχουν φροντίσει οι παίκτες του Άρη να καλύψουν άριστα το κενό του. Ωστόσο παραμένει απουσία που θα πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν, ειδικά όταν απέναντι τους σήμερα οι κίτρινοι θα βρουν εξαιρετικούς περιφερειακούς (Ελ Αμίν).

Ο Απόλλωνας είναι μια ιδιαίτερα ισορροπημένη ομάδα. Έχει παιχνίδι και από την περιφέρεια με κύριο εκφραστή τον Ελ Αμίν και τον Πεν, αλλά και μέσα στη ρακέτα η παρουσία των Φιτζπάτρικ και Σκορδίλη είναι σημείο αναφοράς.

Ο Άρης έχει μεγαλύτερη ποιότητα, είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεφύγει από τις αρχές του μέσα στο παρκέ, αν θέλει να αλώσει και την Πάτρα.

To Top