Σχήμα χωρίς “καθαρόαιμο” σέντερ φορ ετοιμάζει ο Ντομπρασίνοβιτς…

Έναν Άρη… διαφορετικό αναμένεται να δούμε στο Κιλκίς την Κυριακή, καθώς βάση των δοκιμών τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ στην αρχική ενδεκάδα.

Παρότι αυτή την στιγμή ο Άρης έχει στο ρόστερ του δύο φορ περιοχής, στις σκέψεις του “Ντόμπρα” είναι να χρησιμοποιήσει δίπλα στον Μάουρο Πόι τον Γκαέλ Ν΄Λουντούλου.

Έτσι, εκτός ενδεκάδας μένει ο βασικός μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική Καπνίδης, ενώ για δεύτερο παιχνίδι ο Κωνσταντινίδης θα χρησιμοποιηθεί αν χρειαστεί ως αλλαγή από τον πάγκο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός κατάφερε και διατήρησε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα -παρότι υπήρξε νέο κρούσμα απειθαρχίας για το οποίο απολογήθηκε σε όλους και πλήρωσε πρόστιμο- αλλά θα αγωνιστεί σε μία θέση που δεν είναι και τόσο γνώριμη για τον ίδιο.

Από την πλευρά του Ντομπρασίνοβιτς είναι σίγουρα ένα… ρίσκο, καθώς το δίδυμο Πόι-Καπνίδη στην κορυφή έδειχνε από την αρχή του να δουλεύει “ρολόι” και να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ομάδα.

To Top