“Παίζεται” μόνο ο παρτενέρ του Σανιά στα χαφ

Μόνο μία θέση “παίζεται” στην αρχική ενδεκάδα του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, αυτή του παρτενέρ του Σίντι Σανιά στη μεσαία γραμμή.

Ο Σενεγαλέζος φαντάζει ως ο μόνος σίγουρος για μία από τις δύο αυτές θέσεις, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν στην σημερινή προπόνηση, όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Κι αυτό γιατί ο Ντομπρασίνοβιτς θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Καλογέρη, που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας χθες. Εφόσον κριθεί ότι ο έμπειρος μέσος είναι αγωνιστικά έτοιμος, τότε αυτός θα αγωνιστεί δίπλα στον Σανιά.

Με βασική προϋπόθεση αυτή την εξέλιξη εκτός ενδεκάδας μένει ο Νάκας, του οποίου τη θέση στο δεξί  άκρο της επίθεσης θα πάρει ο Σουνάς, που όλη την εβδομάδα δοκιμαζόταν στο πλευρό του Σανιά στα χαφ.

Από εκεί και πέρα για τις υπόλοιπες θέσεις ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του, επιλέγοντας για το τέρμα τον Φυσέκη και την άμυνα τους Φερνάντες, Σαμαράς, Γεωργιάδης και Γκίνο.Επίσης, θέση βασικού διατηρεί για μία ακίμα αγωνιστική ο Παπαδόπουλος.

To Top