Ηθικό θέμα για τον Χριστοφορίδη

 Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Άρη, τέθηκε αρχικά το ηθικό θέμα της συμμετοχής του Σπύρου Χριστοφορίδη σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ.

Τα μέλη του ΑΣ τάχθηκαν με σαφήνεια υπέρ της λύσης Πρωτοδικείου, ο πρόεδρος του Νίκος Παπαδόπουλος είχε κάνει, μάλιστα, δηλώσεις για την ανάγκη αυτή τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση, που να μπορεί να λύνει τα προβλήματα της ομάδας. Γι’ αυτό θέλουμε μια διοίκηση πρωτοδικείου, για να προχωρήσει τη διαδικασία του άρθρου 99, που είναι ιδιαίτερα επίπονη, ενώ συγχρόνως να τρέξουν και τα αγωνιστικά ζητήματα».

Υπέρ του Πρωτοδικείου, όχι όμως με την παρουσία συγκεκριμένων παραγόντων ήταν η απόφαση. Το ηθικό θέμα επικεντρώθηκε στην συμμετοχή του Χριστοφορίδη (παρά τη συμμετοχή του στη νομική επιτροπή για το άρθρο 99), με πιο βασικό σημείο αιχμής το γεγονός ότι έχει εκδώσει ένταλμα πληρωμής σε βάρος του Άρη για χρήματα που διεκδικούσε, ενώ είχε εμπλοκή και σε άλλες ενέργειες που καθιστούν –σύμφωνα με την άποψη του ερασιτέχνη- προβληματική την παρουσία του.

Πάνω σε αυτόν τον άξονα εκφράστηκαν ενστάσεις με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι εξελίξεις σε αδιέξοδο, αφού όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε plan B από την ΚΜΑ.

To Top