Ειπώθηκε κι αυτό: Να συνεχίσει η διοικούσα μέχρι νεωτέρας!

Όταν αναφέραμε ότι ο Άρης βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού μετά τις τελευταίες ενέργειες που δρομολογήθηκαν στην ΠΑΕ με πρωτοβουλία της ΚΜΑ, θεωρήθηκε ότι χρησιμοποιούμε μια φράση κλισέ για λόγους εντυπωσιασμού.

Το χθεσινό αδιέξοδο που προέκυψε από τη σύσκεψη της Κοινωνίας με τη συμμετοχή του ερασιτέχνη, υπογραμμίζει έντονα και ρεαλιστικά ότι οι κίτρινοι βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Όλα κρέμονται από μια κλωστή, από μια σειρά ενεργειών που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι στον Άρη δεν γνωρίζουν τι σημαίνει το «διοικείν εστί προβλέπειν».

Η Κοινωνία Μελών ζήτησε ουσιαστικά τις παραιτήσεις των μελών της διοικούσας, δείχνοντας προς τα έξω ότι έχει έτοιμη την λύση. Οι χθεσινές εξελίξεις δείχνουν ότι κινήθηκε με προχειρότητα, ότι δεν είχε τις λύσεις, τουλάχιστον στο βαθμό εκείνο που θα εξασφάλιζαν τον σύλλογο, ώστε να μην είναι σε σύγχυση, ακέφαλος και εγκλωβισμένος σε μια διαδικασία αντεγκλήσεων.

Από κει και πέρα, δείγμα της κατάστασης που επικρατεί, ειπώθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων, ότι «αφού δεν βρίσκεται λύση να συνεχίσει μέχρι νεωτέρας η… διοικούσα επιτροπή», αυτήν που… παραίτησαν, βγήκε σχετική γραπτή ανακοίνωση και στη συνέχεια πήγε στην ομάδα για να ανακοινώσει την αποχώρησή της προκαλώντας αναστάτωση και αβεβαιότητα!

Απίστευτα πράγματα, στη σφαίρα της λογικής του παραλόγου, τη στιγμή που η ομάδα βαδίζει σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την επιβίωσή της, όπως είναι αυτό με τον Ατρόμητο.

 

To Top