Στον Άρη παίζουν με τη «φωτιά»: Η εμπλοκή έφερε θρίλερ και αδιέξοδο!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε η ευρεία σύσκεψη μετά πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών στο Κλεάνθης Βικελίδης για το διοικητικό αγωνιστικό πεδίο των εξελίξεων στον Άρη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προέκυψε εμπλοκή με την συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδη, η εμπλοκή έφερε θρίλερ και αδιέξοδο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι παραδέχθηκαν την ανάγκη της συγκρότησης διοίκησης Πρωτοδικείου, ενώ μπήκε ουσιαστικά στο τραπέζι η προοπτική της σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης στα μέσα Δεκεμβρίου! Μέσα σε όλα αυτά έγιναν συζητήσεις και για το θέμα του προπονητή!

Η σύσκεψη ξεκίνησε γύρω στις 10.30 μ.μ., αν και ήταν προγραμματισμένη για τις 9μ.μ. και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εν μέσω (πολλές φορές) αντεγκλήσεων, έντασης και πολλών παραπόνων!

Το παρών έδωσαν οι Αντώνης Ζαμπέτας, Αλέκος Κατσιαούνης, αλλά και αντιπροσωπία των Ιερολοχιτών στο Κλεάνθης Βικελίδης Εκπρόσωποι του Super 3 δεν έδωσαν το παρών.

Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν δραματικά οδηγώντας τις εξελίξεις στο αδιέξοδο και στη διακοπή.

Οι βασικοί άξονες που κινήθηκαν οι συζητήσεις ήταν οι εξής:

1. Εκφράστηκαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Σπύρου Χριστοφορίδη στην επικείμενη διοίκηση Πρωτοδικείου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως αναζητείται αντικαταστάτης από την ΚΜΑ προκειμένου να έχει το δικαίωμα να καταθέσει αίτηση. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.   Όπως σας είχε ενημερώσει το PRESSARIS υπήρχαν ενστάσεις στον ΑΣ για τη συμμετοχή ενός, δυο παραγόντων συγκεκριμένα. Ο βασικός ήταν ο Χριστοφορίδης.

2. Αποφασίστηκε σε οποιαδήποτε περίπτωση να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ στα μέσα Δεκέμβρη. Αναζητείται ημερομηνία μια και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

3. Θέμα προπονητή. Συγκλίνουν σε ξένο τεχνικό (μπήκε στο τραπέζι το όνομα του Αλβάρες). Θα διαφανεί τις επόμενες μέρες ο ρόλος του Γιάννη Μιχαλήτσου, για τον οποίο υπάρχει η διάθεση να ενεργοποιηθεί περισσότερο σε συγκεκριμένους τομείς.

4. Υπήρξε τοποθέτηση του Νικήτα Ματθαίου, ο οποίος δήλωσε πως έχει εναλλακτικό πλάνο και ονόματα τα οποία ζητάει να παρουσιάσει στην γενική συνέλευση.

5. Εκφράστηκε η πάγια θέση των οργανωμένων για μη συμμετοχή σε διοικητικό σχήμα  παραγόντων που διατέλεσαν θητεία την περίοδο 2004-12.

Μέσα σε όλα αυτά δεν βρέθηκε λύση. Το θρίλερ κράτησε μέχρι το πρωί. Οι παράγοντες διέκοψαν για πρακτικούς λόγους, λόγω της κούρασης και θα συνεχίσουν σήμερα.

To Top