Η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του Άρη

Την αγωνία του για το μέλλον του Άρη εξέφρασε η παλιά δόξα του συλλόγου, Χάρης Παπαγεωργίου με γραπτή δήλωση που έστειλε στο PRESSARIS.

Αναλυτικά:

“Με οδύνη παρακολουθώ την πορεία του συλλόγου. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ο Άρης δεν διέρχεται την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του. Τα προβλήματα πολλά. Κάποια δυσεπίλυτα, κάποια αξεπέραστα…

Ο Άρης κινδυνεύει με συρρίκνωση ως απόρροια της αγωνιστικής κάμψης η οποία εξελίσσεται σε τραγωδία. Μια τραγωδία που θα πρέπει να αποτραπεί με κάθε τρόπο.

Το παρόν σήμα κινδύνου εκφράζει την αγωνία ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια τον σύλλογο επί σειρά ετών, ευελπιστώντας παράλληλα πως εκφράζει την αγωνία ενός περήφανου κόσμου που ακολουθεί με αφοσίωση την αγαπημένη του ομάδα.

Η μεγαλύτερη όμως αγωνία μου είναι πώς ένα μεγάλο σωματείο με τεράστια ιστορία, κοινωνική προσφορά και διεθνείς περγαμηνές θα μπορέσει στην παρούσα συγκυρία να κρατήσει ψηλά το φρόνιμα των φιλάθλων που τον ακολουθούν πιστά ακόμη και δεχόμενοι συνεχείς ταπεινώσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω σκοπό να υπονομεύσω τις ενέργειες των διοικητικών παραγόντων οι οποίοι καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες. Ταυτόχρονα δεν είναι πρόθεση μου να υποβαθμίσω και να μειώσω την αγωνιστικότητα των παικτών του Άρη. Τουναντίον θεωρώ πως υπό τις παρούσες συνθήκες θα πρέπει να στηριχτούν με κάθε τρόπο.

Όλοι εμείς οι παλαιότεροι αθλητές ανακαλούμε με νοσταλγία τα ένδοξα χρόνια του συλλόγου όταν κάτω από ασύγκριτα δυσμενέστερες συνθήκες και με μοναδικό όπλο την πίστη και αφοσίωση σε ιδανικά αλλά και την αγάπη προς τον σύλλογο, ονειρευτήκαμε το μεγαλείο του και βάλαμε τα θεμέλια του σύγχρονου Άρη.

Ο Άρης παρά τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη ως σήμερα, διαθέτει ένα ακαταμάχητο συγκριτικό πλεονέκτημα, μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη : την λαμπρή ιστορία του και τους χιλιάδες φίλους του, οι οποίοι «εθισμένοι» στις επιτυχίες άλλων εποχών, παραμένουν απαιτητικοί και περήφανοι για την ιστορία του συλλόγου.

Κάνω έκκληση για ενότητα, συσπείρωση και συστράτευση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ιστορικός σύλλογος”.

 

 

 

 

To Top