Ηλιάδης: “Αυτή θα είναι η πρώτη μου κίνηση εάν εκλεγώ πρόεδρος”

Μια ακόμη συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος μίλησε για τις ερχόμενες εκλογές.

«Είμαι απόλυτα αισιόδοξος, ο κόσμος έχει καταλάβει τι μέλλει γενέσθαι. Πιστεύω ότι θα ψηφίσει μαζικά και θα κρίνει τις τύχες του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Το ψηφοδέλτιο το οποίο ηγούμαι, έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι του αντιπάλου κ.Σκόρδα” είπε μιλώντας στον “Αρένα” για να συμπληρώσει:

“Μία διοίκηση που μπορεί να τρέξει το άρθρο 99, να κάνει σωστά τους διαχειρισμούς μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα στον σύλλογο μας. Πρωταρχικός στόχος μας να τελειώσουν οι διακανονισμοί με το δημόσιο και τους ποδοσφαιριστές για να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις σε υγιή βάση. Χρειάζεται φρέσκο χρήμα, ενίσχυση οικονομική από το διοικητικό συμβούλιο και να προσελκύσουμε περισσότερες χορηγίες για να ανταπεξέλθει πιο εύκολα ο σύλλογος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Όλες οι χορηγίες είναι υπαρκτές, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω μιλήσει με όλους, όμως πιστεύω πρώτα στα κεφάλαια που μπορούμε να διαθέσουμε και θεωρώ ότι θα γίνει πράξη»

Για το προηγούμενη θητεία του στον Άρη: «Έφυγα από τον Άρη το 1993. Υπήρχε μια παρεξήγηση με τον κ.Δασυγένη τότε, ωστόσο όλα είναι καλά έκανα μια συνάντηση μαζί του πρόσφατα. Έγιναν πολλές συναντήσεις και με άλλους παράγοντες. Το γήπεδο τότε ήταν χωράφι προηγουμένως. Τα χρήματα για το γήπεδο πιστώθηκαν στο ταμείο του ΑΣ Άρης, τελειώσε το έργο, ουδέν μεμπτό όμως η λασπολογία που συνδέθηκε με το όνομα μου τότε, αφορούσε διάφορα συμφέροντα».

Για τις μαζικές εγγραφές στη Κ.Μ.Α.: «Με χαρά ενημερώθηκα για τη μαζικότητα των Αριανών. Οι Αρειανοί ξέρουν το καλό της ομάδας κι αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν το επάγγελμα Άρης όπως αποδεικνύεται, τότε θα πρέπει να τους βάλουν στο χρονοντούλαπο. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν στο χείλος του γκρεμού. Το πόρισμα της «NEXIA»έχει καθυστερήσει αρκετά, όμως Θα αποδώσει ευθύνες από το 2004-12. Αν σκοπεύω να γίνω πρόεδρος, για να γίνω δεν με ενδιαφέρει. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο κρίσιμες είναι οι εκλογές. Πιστεύω ότι θα ψηφίσουν μαζικά. Δεν γίνεται η νέα διοίκηση να βασίζεται σε 500 ψήφους».

Εφόσον εκλεγεί η πρώτη κίνηση: «Να είμαστε σε όλα τα κέντρα αποφάσεων. Ο Άρης πρέπει να είναι παντού. Να αλλάξει η ροή της ομάδος, της διοίκησης και να υπάρχει σεβασμός και αξιοπρέπεια. Σε ένα δίμηνο πρέπει να κλείσουμε διακανονισμούς, συμφωνίες, θα πρέπει να οργανώσουμε καλά το αγωνιστικό, για να μην τραβήξουμε ότι πέρσι. Έγιναν πολλές συζητήσεις, κατά 90 % είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τι γίνεται στον Άρη, μέσα στον Ιούνιο θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι. Έχω κάνει συζητήσεις με κάποιους προπονητές και θα καταλήξω σε μια καλΉ λύση για τον Άρη. Η διοίκηση υπάρχει για να διοικεί τα σωματεία, δεν νομίζω ότι είναι υπεύθυνη για τη στελέχωση του αγωνιστικού».

To Top