Ηλιάδης: «Σε θέλουμε» – Γιαννιώτας: «Έχω κουραστεί τα τελευταία χρόνια με αυτά που γίνονται»

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Ηλιάδης συναντήθηκε χθες με τον Γιάννη Γιαννιώτα, προκειμένου πέρα από μια πρώτη γνωριμία, να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2014) με αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη (από τις 150.000 ευρώ που είναι σήμερα) ρήτρα αποχώρησης.

Ο διάλογος που φέρεται να έγινε στα γραφεία της Αλκμήνης μοιάζει εξόχως αποκαλυπτικός: «Σε θέλω, πιστεύουμε σε σένα και στις δυνατότητες σου» είπε ο Ηλιάδης, για να «εισπράξει» μια όχι θετική στάση από τον 18χρονο επιθετικό. «Έχω κουραστεί τα τελευταία χρόνια με αυτά που γίνονται στην ομάδα» είπε σχεδόν… θυμωμένος ο Γιαννιώτας, κρατώντας αποστάσεις!

Μια απάντηση που παίρνει πολλές ερμηνείες, ειδικά και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του που «φωτογράφιζαν» την διάθεσή του να αποχωρήσει, εφόσον βρεθεί καλή πρόταση (κυρίως) από ομάδα του εξωτερικού. Την ίδια ώρα, τα σενάρια που θέλουν τον Γιαννιώτα στο στόχαστρο Γερμανικών ομάδων, όπως η Φορτούνα Ντίσελντορφ φουντώνουν! Δεν είναι τυχαίο ότι χθες σε μέσο ενημέρωσης της Γερμανίας, γράφτηκε ότι ο Γιαννιώτας ήταν στο Ντίσελντορφ. Είναι φανερό ότι ο νεαρός επιθετικός “ψηφίζει” εξωτερικό.

Σήμερα ο Ηλιάδης θα έχει συνάντηση και με τον Σωκράτη Διούδη προκειμένου να του ζητήσει ανανέωση του συμβολαίου του (λήγει επίσης το καλοκαίρι του 2014) και αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

 

To Top