Συνάντηση παικτών – διοίκησης τη Δευτέρα για τις οφειλές

Οι παίκτες του Άρη και ο Βαγγέλης Αγγέλου έβαλαν τέλος χθες στην χρονιά, που ήταν περιπετειώδης, αλλά πετυχημένη στο φινάλε της, κυρίως γιατί άφησε υποσχέσεις για τα επόμενα χρόνια. Οι παίκτες και ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησαν μια δύσκολη περίοδο. Πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στη διοίκηση, η οποία καλείται άμεσα να προχωρήσει στην καταβολή οφειλομένων προς τους παίκτες και να εφαρμόσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πληρωμών.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι παίκτες θα συναντηθούν με τη διοίκηση την προσεχή Δευτέρα. Υπάρχουν οφειλές, είναι γνωστό αυτό, και η διοίκηση θα προσπαθήσει με τα έσοδα που έχει να βάλει σε μια σειρά την αποπληρωμή των παικτών, ώστε να είναι απόλυτα συνεπής. Υπάρχουν έσοδα από την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη (εισπράξεις από εισιτήρια και χορηγίες), υπάρχουν τα μπόνους από τον ΟΠΑΠ για την βελτίωση θέσης και την χρησιμοποίηση νεαρών παικτών (Μποχωρίδης) και μέσα από αυτά τα έσοδα θα καλυφθεί το μεγαλύτερο – αν όχι όλο – το μέρος των οφειλών.

Πρέπει, όμως, να γίνουν συζητήσεις με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, γιατί κάποιοι έχουν εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων και πληρώνονται από τις δόσεις που θα δίνονται μέχρι τον Οκτώβριο, κάποιοι άλλοι όχι.

Είναι ένα θέμα που συνδέεται άμεσα και με τις συζητήσεις του Βαγγέλη Αγγέλου με την διοίκηση για το θέμα της παραμονής και γι’ αυτό η διοίκηση το έχει στην κορυφή της λίστας της.



To Top