ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ημέρα… αποφάσεων για Ένινγκ, καταλήγει στην αρχική ενδεκάδα

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο έχει μπει στην τελική του ευθεία με τον Μίχαελ Ένινγκ να παίρνει σήμερα τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Γερμανός προπονητής θα κρίνει από την σημερινή προπόνηση, τις αλλαγές που θα κάνει την ερχόμενη Κυριακή στο Περιστέρι σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πως στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Λάρσον, ενώ έχει τις πιθανότητές του να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Σούντγκρεν για να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και να επανέλθει στη μεσαία γραμμή ο Σάσα.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να ήταν και πάλι πολύ καλός ως δεξί μπακ, αλλά έλειψε από την μεσαία γραμμή του Άρη.

Από την άλλη δεν αποκλείεται ο Ένινγκ να διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα, ακριβώς όπως ήταν και στον αγώνα με την Λαμία. Δηλαδή με τον Σάσα ως δεξί μπακ και τον Αμπού Μπα στη μεσαία γραμμή στο πλευρό του Ματίγια, κρατώντας στον πάγκο τον Σούντγκρεν, για δεύτερο σερί ματς.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ο Μαντσίνι έχει αρκετές πιθανότητες στην επίθεση να διεκδικήσει μία θέση από τους Ντιγκινί ή Γκάμα.

Ο Αργεντινός είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, προσπαθεί να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Μίχαελ Ένινγκ και ενδεχομένως του δοθεί η δυνατότητα να μπει για τα καλά στα βασικά πλάνα του προπονητή του την Κυριακή.

 

To Top