ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κρίσιμος Δεκέμβρης του Άρη, ο Γενάρης των ντέρμπι, του Κυπέλλου και των… μεταγραφών!

Δεν είναι μόνο ο Δεκέμβρης δύσκολος μήνας για τον Αρη με τα τρία εκτός έδρας ματς και το μόλις ένα εντός! Είναι και ο Ιανουάριος, για τον οποίο πρέπει να προετοιμάσει από τώρα το έδαφος…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μέχρι τα Χριστούγεννα πολλά “παίζονται” για τον φετινό Άρη. Ο Δεκέμβρης δεν ξεκίνησε καλά με την ισοπαλία κόντρα στην Λαμία, όμως υπάρχουν τέσσερις ευκαιρίες για τους “κιτρινόμαυρους” να διορθώσουν τα πράγματα, να επαναφέρουν την ηρεμία, να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου που συχνά-πυκνά φροντίζουν να χάνουν και να φέρουν την ομάδα στην πρώτη 3άδα της βαθμολογίας.

Και έπειτα ακολουθεί ο “καυτός” Ιανουάριος. Με αφορμή τον θεσμό του Κυπέλλου που μπαίνει για φέτος στη ζωή μας από την αρχή του νέου έτους.

Αρχικά, όσον αφορά το πρόγραμμα για το πρωτάθλημα είναι ο μήνας δύο σημαντικών ντέρμπι, με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και με έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Λάρισα!

Λογικά, αν και ακόμα η Super League δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα για το νέο έτος, το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2020 ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 17η αγωνιστική!

Τι ακολουθεί μετά, πριν το ΑΕΛ-Άρης, το επόμενο Σαββατοκύριακο; Ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου για τους “κιτρινόμαυρους”! Οι αγώνες των «16» θα διεξαχθούν 7,8,9/1 και οι ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή πριν το Ολυμπιακός-Άρης!

Καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντικό είναι μέσα στον Δεκέμβριο ο Άρης να πετύχει δύο πράγματα. Αρχικά να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί και έπειτα να προετοιμαστεί κατάλληλα στο μεταγραφικό παζάρι!

Αν όχι όλες, σίγουρα κάποιες μεταγραφές θα πρέπει να κλείσουν άμεσα, νωρίτερα ακόμα και από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν, εφόσον το απαιτήσουν οι ανάγκες σε αυτά τα διαδοχικά ματς…

Οι θέσεις, άλλωστε, που έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης η ομάδα είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό, οπότε είναι λογικό να υπάρχει προεργασία και ταχύτατες κινήσεις από την πλευρά των ιθυνόντων του Άρη στον τομέα αυτό.

 

To Top