ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η νίκη στο Περιστέρι τον φέρνει ξανά στις πρώτες θέσεις και επαναφέρει την ηρεμία…

Είναι τόσο μικρές οι διαφορές των ομάδων στην βαθμολογία της Super League που την 3η θέση από την 8η τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η νίκη στο Περιστέρι για τον Άρη είναι μονόδρομος! Οι “κιτρινόμαυροι” με την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με την Λαμία από την 4η θέση, υποχώρησαν στην 7η, για τον λόγο που εξηγήσαμε και νωρίτερα. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα της αγωνιστικής, με μία νίκη ο Άρης θα επιστρέψει στις πρώτες θέσεις, φλερτάροντας ακόμα και με την 3η θέση!

Μία ήττα, όμως, μπορεί να τον “βυθίσει” ακόμα περισσότερο και να κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με ακόμα περισσότερη αμφισβήτηση και απογοήτευση. Είναι ενδεικτικό, πως με νέα βαθμολογική απώλεια δεν αποκλείεται να υποχωρήσει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές βαθμολογικά που από Κυριακή σε Κυριακή μπορούν να αλλάξουν πολλά, όσον αφορά την μάχη των play offs και των play out.

Στον Άρη χρειάζονται σημαντικές νίκες εκτός έδρας, καθώς πολλά από τα επόμενα ματς τους είναι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μπορεί ο Ατρόμητος να άλλαξε προπονητή και πλέον να έχει στον πάγκο του τον πρώην του Άρη, Σάββα Παντελίδη, αλλά παραμένει μία ομάδα με χτυπητές αδυναμίες, τις οποίες ο καλός Άρης μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

To Top