ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηρακλής: «Ήταν σε καλύτερη μέρα ο Άρης, ρίσκαρε ο Κωστένογλου και κέρδισε»

Τη Δευτέρα (3/4), μία μέρα μετά την ήττα από τον Άρη με 2-0 ο αρχηγός του ΑΟ Χανίων Ανδρέας Ηρακλής αναφέρθηκε στη μάχη της ανόδου μέσω του Metropolis 95.5 και παραδέχτηκε πως οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι την Κυριακή (2/4).

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι από το ματς, για να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή. Ο Άρης ήταν σε καλύτερη μέρα, ανέβηκε μετά από κάποιο διάστημα γιατί ρίσκαρε ο Κωστένογλου και πήρε τη νίκη».

Για την εικόνα του Άρη: «Μπήκε δυνατά στα πρώτα δέκα λεπτά προσπαθώντας να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν και αγχώσαμε τους παίκτες του Άρη. Στο β’ μέρος ο Άρης ρίσκαρε, και με κάποιες αλλαγές που έκανε ο Κωστένογλου φόρτωσε την περιοχή. Εν συνεχεία ο Άρης ανέβηκε, προηγήθηκε και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο».

Για τη μάχη της ανόδου: «Η Λαμία πέρασε από την Καλλιθέα κάτι που το θεωρούσα δύσκολο. Δεν έχω άποψη για το πέναλτι. Είναι δυνατοί και ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία. Απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμη και είναι δύσκολο να γίνει κάποια πρόβλεψη. Χρειάζεται υπομονή και σοβαρότητα».

To Top