«Ηρεμήστε, απελευθερωθείτε και πάμε για την πρόκριση…»

Η ηρεμία επανήλθε στον Άρη, η νίκη επί του ΠΑΣ αποφόρτισε την πίεση των τελευταίων ημερών και όπως ήταν επόμενο μέσα σε ευχάριστο κλίμα κύλησε η πρωινή προπόνηση… Το δίδυμο Μιχαλήτσου- Σεμερτζίδη έδωσε τα εύσημα στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και πήραν τη νίκη κάτω από την πίεση που τους ασκούσε η επιτακτική ανάγκη να τη πετύχουν.

 «Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Κάνατε αυτό που έπρεπε. Το άγχος δεν σας επέτρεψε να παίξετε αυτό που μπορείτε. Ηρεμήστε, αποβάλλετε αυτό το άγχος που δεν βοηθάει. Πρέπει να απελευθερωθείτε από την πίεση για το αποτέλεσμα. Έχουμε σαν ομάδα και την δυνατότητα και τις μονάδες να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο» ήταν τα λόγια του Γιάννη Μιχαλήτσου και του Γιώργου Σεμερτζίδη προς τους ποδοσφαιριστές.

Το προπονητικό δίδυμο των κίτρινων ζήτησε από τους παίκτες του να συντονιστούν στη δύσκολη αποστολή που τους περιμένει στην Αθήνα με τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ατρόμητο σε κύπελλο και πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας ότι: «πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Την Πέμπτη η πρόκριση μέσα στο Περιστέρι μπορεί να έρθει αρκεί να δείξετε τον καλό σας εαυτό».

Η ομιλία τους έρχεται σε συνέχεια των όσων συζήτησε τις προηγούμενες μέρες με τους παροπλισμένους και αφορούσαν κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Είναι φανερό ότι η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει άμεση σχέση με την ομαλή λειτουργία και φυσικά την απουσία φαινομένων παροπλισμού, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.  

 Των γκρουπ των παικτών που δεν αγωνίστηκαν χθες, γυμνάστηκε σε έντονο ρυθμό σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που αρκέστηκαν σε αποθεραπεία και χαλάρωμα. Ήδη η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς κυπέλλου. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια μεσημεριανή προπόνηση, την πιο «δυνατή» ενόψει Ατρομήτου.  

 

To Top