Πασσιαλής: «Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14:00) εξέφρασε ο προπονητής της Κ-20, Νίκος Πασσιαλής, που δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου ότι η ομάδα του είναι ανώτερη και μπορεί να κατακτήσει τη νίκη.

«Επειδή είμαστε πέντε βαθμούς πίσω, θέλουμε τη νίκη ώστε σε συνδυασμό με το ματς λιγότερο που έχουμε, να περάσουμε στην κορυφή. Είναι ένα ντέρμπι θέλουμε να το πάρουμε. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και είναι σημαντικό ότι παίζουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το εξαιρετικό και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Κ-20, ο Νίκος Πασσιαλής υποστήριξε: «Είναι λίγο πιο ενισχυμένες κάποιες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ ότι ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, τον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ. Θα έλεγα και τον Πανιώνιο, αλλά έχει ανεβάσει πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα και έχει αποδυναμωθεί. Όποια ομάδα έχει διάρκεια και αντέξει, αυτή θα τερματίσει πρώτη».

Αναφορικά με το πώς βλέπει ο ίδιος τη φετινή ομάδα Κ-20 του Άρη, επισήμανε: «Υπάρχουν 4-5 παιδιά από πέρυσι αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Αυτό που τους υπενθυμίζω συνεχώς είναι σε ποια ομάδα αγωνίζονται και πόσο βαριά είναι η φανέλα που φορούν. Πρέπει να δουλέψουν παρά πολύ και πρέπει να έχουν ως στόχο όχι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

Τέλος, σχολίασε την εμφάνιση και τη νίκη της ανδρικής ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ομάδα δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα έχει ανάγκη από βαθμούς και αποτελέσματα και μακάρι να συμβεί το ίδιο και την Πέμπτη. Το Κύπελλο είναι φυσικά στόχος του Άρη. Είμαι αισιόδοξος για τα παιδιά αλλά πρέπει να το αποδείξουν και αυτοί μέσα στο Κύπελλο. Δικιά μου γνώμη είναι ότι το βάρος πρέπει να πέσει στο Κύπελλο».

To Top