Ηρεμία στη ζωή, επιτυχίες στο χορτάρι

Η περίοδος φόρμας που περνάει ο Νέρι Καστίγιο και τα δυο γκολ που πέτυχε με τη Δόξα Δράμας αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στο Μεξικό. Την ώρα που η πόρτα της Εθνικής είναι… «μισάνοιχτη» για την επιστροφή του Καστίγιο, οι μεξικάνοι μεταδίδουν τις θετικές εξελίξεις από την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα «oem.com.mx» έχει τίτλο: «Ο Νέρι φαίνεται να επιστρέφει», ενώ στο κείμενο αναφέρει: «Φαίνεται ότι η ηρεμία έχει επανέλθει στη ζωή του Μεξικανού Νέρι Καστίγιο, ο οποίος χθες είχε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του από τότε που πήγε στον Άρη, σκοράροντας δύο γκολ και βοηθώντας την ομάδα του να νικήσει μ 3-1 τη Δόξα Δράμας. Ο επιθετικός φαίνεται να έχει την ψήφο εμπιστοσύνης του νέου προπονητή, του Πορτογάλου Μανουέλ Μασάδο».

«Ο Νέρι σκόραρε διπλά και ο Άρης κέρδισε» είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «cronica.com.mx», ενώ της «eluniversal.com.mx» που γράφει: «Τα δύο γκολ του Νέρι οδήγησαν σε θρίαμβο τον Άρη».

Η «esto» σημειώνει ακόμη ότι: «οι φίλαθλοι του Άρη αναγνώρισαν την προσφορά του και τον χειροκρότησαν όταν έδωσε τη θέση του στον Κατίδη».

To Top