ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης μετά από 1.478 ημέρες επέστρεψε και μαθηματικά στην Σουπερλίγκα!

Χίλιες. Τετρακόσιες. Εβδομήντα. Οχτώ. Μέρες. Είναι πολλές. Πάρα πολλές. Πέρασαν όμως. Τελείωσαν. Ο Άρης επέστρεψε εκεί που ανήκει. Επέστρεψε για να πάρει πίσω όλα τα κλεμμένα όνειρα. Επέστρεψε για να πορευτεί χωρίς να κάνει τα ίδια λάθη, χωρίς να δώσει δικαιώματα σε κανέναν να τον πληγώσουν!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

13 Απριλίου 2014. Ώρα 20:50. Ο Άρης έρχεται ισόπαλος χωρίς γκολ με τα Γιάννενα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τυπικά υποβιβάζεται στη Football League. Τα χρέη τον οδηγούν πιο κάτω και αρχίζει το μαρτύριο. Δύο χρόνια στη Football League 2, δύο χρόνια στη Football League. Μέχρι και πριν από λίγα λεπτά, όταν και μαθηματικά ανήκει από σήμερα και πάλι στην Σουπερλίγκα. Επέστρεψε στη φυσική του θέση.

Πέρασαν 1.478 ημέρες από εκείνο το καταραμένο απόγευμα (είχαν προηγηθεί κι άλλα ίδια απογεύματα εκείνη τη σεζόν), αλλά σήμερα ο Αρειανός έχει κάθε λόγο να σκάει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Φυσικά και δεν θα πανηγυρίσει, αλλά κανείς δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να χαρεί, να ανακουφιστεί, να ονειρευτεί.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένας καινούριος αγώνας, στον οποίο και δεν περισσεύει κανείς και όλοι θα πρέπει να προστατεύσουν την ομάδα ακόμα περισσότερο, ακόμα πιο σωστά!

Κύριοι, ήρθαμε!!!

To Top