ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλε… 21 και επέστρεψε! Άνετη νίκη του Άρη (0-2) και τέλος στο μαρτύριο!

Άνετη νίκη του Άρη (0-2) και τέλος στο μαρτύριο! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού νίκησε (0-2) στην Άρτα τον Καραϊσκάκη πετυχαίνοντας την 21η νίκη της και εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδο στην Σούπερ λίγκα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Κάσσος, Μπαργκάν, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος ήταν οι πρώτοι έντεκα που εμπιστεύτηκε ο Δημήτρης Σπανός.

Το παιχνίδι είχε με το… καλημέρα γρήγορο ρυθμό μπροστά στις δυο εστίες.

Μόλις στο 3’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε κλωτσιά που δέχθηκε ο Σόοουζα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Άρης κατάφερε στο 13’ να ανοίξει το σκορ.  Ο Διαμαντόπουλος προσπάθησε να κάνει γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Καραγιαννίδη και ο Κάσσος από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Άρης αναζήτησε και δεύτερο γκολ και είχε καλές στιγμές στο 17′ και στο 19′ σουτ του Πλατέλλα, ενώ στο 30′ είχε κατοχή 60% στο παιχνίδι. Τελικά στο 44′ ο Σόοουζα με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2, δίνοντας άλλον αέρα στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης προσπάθησε να κρατήσει μακριά τους κινδύνους από την εστία του Καντιμοίρη και έλεγξε τον ρυθμό, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ. Όσες φορές χρειάστηκε ο Καντιμοίρης είχε σωστές επεμβάσεις.

Ο Άρης έκανε την… δουλειά του στο πρώτο μέρος κι έδειξε ότι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα το δεύτερο 45λεπτο, το οποίο δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, μια και δεν είχε την μεγάλη φάση με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου.

Oι συνθέσεις: 

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Κάσσος, Μπαργκάν (82′ Μουμίν), Πλατέλλας (72′ Πλατέλλας), Διαμαντόπουλος (85′ Μπαστακός).

Καραϊσκάκης (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας (46’Ραχιώτης), Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (38′ Νικολόπουλος), Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Δημητριάδης (69′ Ευαγγέλου), Ρανγκέλοφ, Λουκίνας

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Ηλείας) – Τριανταφύλλου (Αιτωλοακαρνανίας)

To Top