«Ησυχία τώρα μιλάω εγώ!», η Ligue 1 έβαλε μικρόφωνα στους διαιτητές και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (video)

Η εισαγωγή τεχνολογίας στα γήπεδα του ποδοσφαίρου για να φέρει την εμπειρία πιο κοντά στους θεατές τις περισσότερες φορές παρέχει ένα εξαιρετικό προϊόν για τους φιλάθλους. Η γαλλική Ligue 1 έχει προχωρήσει σε μία εξαιρετική ενέργεια, τοποθετώντας ένα μικρόφωνο στους διαιτητές, ο ήχος του οποίου στη συνέχεια διευκολύνει την τηλεοπτική παραγωγή.

Στον ντέρμπι μεταξύ της Λυών και της Μαρσέιγ ο Ζερόμ Μπρισσάρ, ήταν ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει την μεγάλη αυτή αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της γαλλικής πρώτης κατηγορίας, έχοντας πλέον τοποθετημένο ένα μικρόφωνο.

Η Ligue 1 δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ρέφερι να είναι… μπλεγμένος σε μία διαμάχη με αρκετούς παίκτες, όπως τον επιθετικό της Λυών, Αλεξάντρ Λακαζέτ και τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Λεονάρντο Μπελάρντι. Ο Μπρισσάρ προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, φωνάζει κοντά του, τους δύο παίκτες οι οποίοι του εξέφραζαν τα παράπονά τους.

Ο Γάλλος ρέφερι αφού συμβουλεύτηκε από το ακουστικό του, τους βοηθούς του, είπε χαρακτηριστικά στους Λακαζέτ και Μπελάρντι: «Ησυχία, εγώ είμαι αυτός που μιλάει τώρα, όχι εσείς. Δεν σας χρειάζομαι. Θέλει ακόμα 12 λεπτά για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, συν τις καθυστερήσεις. Θέλω να ηρεμήσετε. Σας εμπιστεύομαι».

To Top