Ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τη La Liga για την επιστροφή του Μέσι

Ο Τσάβι Ερνάντες αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα έχει συζητήσει ήδη με τους ιθύνοντες της La Liga για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί εξακολουθούν να εργάζονται για την επιστροφή του θρύλο τους που αποχώρησε από τον σύλλογο το 2021 για να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν με ελεύθερη μεταγραφή. Και τώρα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, επιβεβαίωσε επίσης ότι οι «μπλαουγκράνα» συζητούν με τους ιθύνοντες του πρωταθλήματος για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι την επόμενη σεζόν.

«Ναι η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τη La Liga, αλλά όχι μόνο για την πιθανή άφιξη του Λέο. Θα δούμε για να βελτιώσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν είναι σημαντικό θέμα, υπάρχει ακόμα ένα πρωτάθλημα για να κερδίσουμε. Εχουμε ένα βασικό παιχνίδι μπροστά μας και αυτό είναι το σημαντικό θέμα. Αυτό είναι θέμα του Ματέου (Αλεμάνι) και μας ενημερώνει, αλλά, θεωρητικά, όλα πάνε καλά. Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί ή όχι. Είναι πολύ νωρίς να το συζητήσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Μπέτις και στη κατάκτηση της La Liga, κάτι που θα μας έδινε μεγάλη σταθερότητα. Θα μιλήσουμε για πιθανές υπογραφές αργότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

Ουσιαστικά, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ενώ η επιστροφή του Μέσι είναι μία από τις πολλές μεταγραφές που εργάζεται ο σύλλογος αυτή τη στιγμή, η εστίαση της ομάδας παραμένει σταθερή στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Παρά την ήττα-σοκ του συλλόγου από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στα μέσα της εβδομάδας, η Μπαρτσελόνα παραμένει στην pole position για την κατάκτηση του τίτλου καθώς αυτή τη στιγμή έχει ένα ηχηρό προβάδισμα 11 βαθμών στην κορυφή της La Liga.

To Top