Η άγνωστη… κιτρινόμαυρη πλευρά του Καρασαλίδη: γαλουχημένος από οικογένεια Αρειανών!

Καμιά φορά, η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη, και σου εμφανίζει άξαφνα κάτι που πριν από μερικά χρόνια θα φάνταζε ως όνειρο.

Η σημερινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη του ταλαντούχου Αριστοτέλη Καρασαλίδη, αλλά ταυτόχρονα θα σημάνει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, με μεγαλύτερες ευθύνες και προσδοκίες για τον ίδιο του τον εαυτό.

Στην καταλληλότερη ηλικία, για αναδείξει την ποδοσφαιρική του ποιότητα, η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να φορέσει τα… “αγαπημένα” του κίτρινα!

 Γαλουχημένος από γνήσιους Αρειανούς -κύρια ευθύνη στην κιτρινόμαυρη απόχρωση της οικογενείας του έχει ο παππούς του από όπου πήρε και το όνομα του, πολύ κοντά στο όνομα του Άρη, θεού του Πολέμου- από μικρός είχε εκφράσει τεράστια αγάπη για το ποδόσφαιρο. Κατάγεται από τα γραφικά Κάτω Πορόια Σερρών, όπου πήγαινε με την πρώτη ευκαιρία για να εξασκήσει την ποδοσφαιρική του “τρέλα” στην τοπική ομάδα, ξεχωρίζοντας σαν την μύγα μες τον γάλα.

 Συνεσταλμένο παιδί, σοβαρό με περίσσιο πάθος για ποδόσφαιρο, η μοίρα τον έφερε στον ΠΑΟΚ, αν και ο ίδιος και η οικογένεια του είχαν αποδεδειγμένα κιτρινόμαυρα αισθήματα. Κατάφερε από πολύ μικρός να μπει στα βαθειά, και να ακολουθήσει για τρία συναπτά έτη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο Σάντος ωστόσο δεν του έδειξε την απαιτούμενη προσοχή, και έτσι αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του σε άλλες ομάδες

 Ο Πανσερραϊκός, χωρίς να το πολύ σκεφτεί του εγγυήθηκε λαμπρό μέλλον και πολλές ευκαιρίες, και το ενέταξε στο δυναμικό του. Πέρσι, έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο σε τοπικά Σερραικά μέσα, καθώς αποτελούσε αναμφίβολα έναν από τους πιο σταθερούς παίχτες των “λιονταριών”. Μάλιστα η ΑΕΚ, και ο Ατρόμητος προσπάθησαν να τον προσεγγίζουν, με τις προσπάθειες τους ωστόσο να πέφτουν στο κενό.

 Η χρεωκοπία που δήλωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Καρασαλίδη να ανεβεί ένα σκαλί παραπάνω. Η διοίκηση του Άρη κινήθηκε αθόρυβα, και χωρίς δεύτερη σκέψη η πλευρά του ποδοσφαιριστή συμφώνησε.

 Το μόνο που απομένει είναι ο 22χρονος αμυντικός, να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξει ότι με δουλειά, υπομονή και επίμονη θα φοράει για πολλά χρόνια το έμβλημα που ο ίδιος αγαπάει!

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top