Μια τριάδα για το… ταμείο

Ποδοσφαιρικό καλοκαιριάτικο απόγευμα και το σημερινό, με 35 αναμετρήσεις, και εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Όλοι οι αγώνες είναι οι επαναληπτικοί της προηγούμενης Πέμπτης.

 Αρχή θα κάνουμε, από την γειτονική Τουρκία, και την τοπική ομάδα του πάλαι πότε Ποντιακού Ελληνισμού Τραπεζούντα. Η Τράμπζοσπορ, ενισχύθηκε όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία της, αποκτώντας ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας, όπως οι Μαλουντά και Μπονσίγκουα. Στη ρεβάνς της Λευκορωσίας του 1-0 υπέρ τους, φιλοξενούν στο φλεγόμενο “Αβνί Ακέρ” την Ντιναμό Μινσκ, με στόχο φυσικά να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη, οι πρωτευουσιάνοι θα αναγκαστούν να παίξουν επιθετικά, και ευελπιστούν σε ένα θαύμα. Πάμε με τα πολλά γκολ και το ΟΒΕΡ που προσφέρεται σε αναμενόμενη απόδοση.

Συνεχίζουμε στα Βαλκάνια, και συγκεκριμένα στην Σερβία, με τον Ερυθρό Αστέρα, να υποδέχεται την Τσέρνομορετς για τον επαναληπτικό του 3-1, υπέρ των Ουκρανών. Δεν έχουν καθόλου περιθώρεια ασυνέπειας απόψε οι “ερυθρόλευκοι” που από την αρχή της αναμέτρησης πρέπει να μπούνε με αποκλειστικό στόχο στον αγωνιστικό χώρο το γρήγορο γκολ, που θα τους βάλει αυτόματα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αξίζει το ρίσκο στον 1/1, που δίνει απόδοση άνω του 3.00, ωστόσο για τους μη πλεονέκτες αξίζει και το 1.85 στον σκέτο άσσο που δίνει ο ΟΠΑΠ.

Τέλος περνάμε και από την “δροσερή” χώρα της Σκωτίας, όπου Σέντ Τζόνσον και Μίνσκ κυνηγάνε το όνειρο της Ευρωπαϊκής διάκρισης. Ισοδύναμες ομάδες, με τους Σκωτσέζους να έχουν το 0-1 του πρώτου γύρου, και να έχουν ανακτήσει σαφές προβάδισμα. Κύριο μέλημα για τους γηπεδούχους, να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, και αν δείξουν σοβαρότητα θα το καταφέρουν. Λίγα, έως και καθόλου γκολ.

Προτείνουμε:

ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ (ΟΒΕΡ)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. – ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ (1)

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΜΙΝΣΚ (UNDER)

To Top