ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η άμυνα είναι “κλειδί” και ο Παντελίδης ψάχνει ακόμα τη “φόρμουλα” για να την βελτιώσει…

Στον Άρη του Σάββα Παντελίδη έχουν παρατηρηθεί στα πέντε ματς που έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας, ορισμένες σταθερές, κυρίως μεσοεπιθετικά. Όσον αφορά την άμυνα; Ακόμα ψάχνεται ο Έλληνας κόουτς…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι οι αλλαγές που έγιναν δίχως να υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες. Για παράδειγμα:

Στο… πολύπαθο κέντρο άμυνας, ενώ ξεκίνησε ο Σάββας Παντελίδης με Δεληζήση-Βέλεθ στα ματς με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, στα ματς με  Ατρόμητο και Εργοτέλη, επέλεξε τον Μάβραϊ, με την ομάδα να μην είναι καθόλου σταθερή με τον Αλβανό διεθνή αντί του Έλληνα στόπερ.

Επίσης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας, έπαιξε στην αρχή, σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη με Παναθηναϊκό ο Κωνσταντινίδης, εν συνεχεία με Ατρόμητο και στο Κύπελλο έπαιξε ο Τζανακάκης. Ενδιάμεσα με Παναιτωλικό επέστρεψε ο Κωνσταντινίδης.

Το ίδιο ισχύει και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Με Βαλεριάνο ξεκίνησε την θητεία του ο Παντελίδης, το… γύρισε σε Μενέντεθ, επέστρεψε κόντρα στον Παναιτωλικό σε Βαλεριάνο για να καταλήξει στο Κύπελλο σε Μενέντεθ.

Οι συχνές αλλαγές δείχνουν πως ακόμα και ο ίδιος αναζητά την καλύτερη δυνατή “φόρμουλα” για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας αμυντικά και μέχρι στιγμής είναι γεγονός πως δεν την έχει βρει…

 

 

To Top