ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σταθερές του κόουτς από τους 18… βασικούς επί θητείας του!

Ο Σάββας Παντελίδης έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε πέντε επίσημους αγώνες, στους οποίους χρησιμοποίησε για το αρχικό σχήμα συνολικά 18 ποδοσφαιριστές!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για την ακρίβεια, κόντρα σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Εργοτέλη για το Κύπελλο, έπαιξαν ως βασικοί οι: Κουέστα, Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Μάβραϊ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Βαλεριάνος, Σιώπης, Μπάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Κολάσο, Γκάμα, Ματέο και Γιουνές.

Από αυτούς το απόλυτο επί θητείας Παντελίδη, έχουν μόνο δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, Μπρούνο Γκάμα και Φραν Βέλεθ έχουν επιλεχθεί και για τα πέντε επίσημα ματς. Οι Ντιγκινί και Κουέστα, θα ήταν κι αυτοί στην ίδια λίστα, αν ο πρώτος δεν είχε τραυματιστεί και ο δεύτερος δεν είχε αποβληθεί. Επίσης, από τέσσερις στις πέντε συμμετοχές στο αρχικό σχήμα, έχουν οι Μιτζέν Μπάσα, Μανώλης Σιώπης, Χαμζά Γουνές και Ματέο Γκαρσία.

Μαζί και με αυτούς που έχουν χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, τότε ο αριθμός των παικτών που έχει χρησιμοποιήσει ο Σάββας Παντελίδης, με τους Αναγνωστόπουλο, Διαμαντόπουλο και Ναζλίδη, φτάνει τους συνολικά 21.

To Top