Η άφιξη του Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη και οι επόμενες κινήσεις

Η προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα άφιξη του Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, μετατέθηκε γι αυτήν και συγκεκριμένα για σήμερα.

Τα βλέμματα όλα πέφτουν μοιραία στον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη, που καλείται να βγάλει από την δύσκολη θέση της ΠΑΕ, ειδικά μετά τα όσα τελευταία προέκυψαν με την FIFA.

O Θοδωρής Καρυπίδης έχει κληθεί από το γραφείο της Αστυνομίας επί των θεμάτων Αθλητικής Βίας για να καταθέσει σήμερα, μετά από αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και εν συνεχεία θα ταξιδέψει εκτός απροόπτου για την Θεσσαλονίκη.

Με την παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ πρόκειται να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις επόμενες κινήσεις του Άρη, τόσο στο μέτωπο του CAS ή των επαφών με την Κυβέρνηση, όσο και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Προς το παρόν ο Άρης αλλάξει την πολιτική του για το επόμενο ρόστερ, ρίχνοντας το βάρος στις ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

To Top