ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ένοχη σιωπή από τους “εξυγιαντές” για την δολοφονία και ο ορισμός της διαπλοκής!

Σιγή… ασυρμάτου και ένοχη σιωπή από τους “εξυγιαντές” για την δολοφονία του οπαδού!

Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες που ένα παλικάρι έφυγε από μια άνανδρη επίθεση, ξεψυχώντας στην άσφαλτο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ύπουλα και τελείως άνανδρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Μήπως ξέχασε κανείς ότι το περασμένο καλοκαίρι, ένα 19χρονο παλικάρι είδε τον χάρο με τα μάτια του, γιατί κάποιοι είχαν… ασυλία από τις αστυνομικές αρχές; Μύτη δεν άνοιξε στην λογική: “ομερτά” για τα “δικά” μας παιδιά… Μια χούφτα χαρτί για το φαξ, δυο, τρεις θέσεις στην ΠΑΕ του Ιβάν μετά την “αποστρατεία” και αμέσως γίνονται θαύματα…

Το αίμα ακόμη είναι ζεστό στην άσφαλτο. Μια μάνα κι ένας πατέρας έρχονται από την Βουλγαρία να θάψουν το άψυχο κορμί του παλικαριού τους… Όλη η υγιής φίλαθλη γνώμη πονάει, θλίβεται, απορεί… Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ… Κι όμως την ίδια ώρα, καμία ανακοίνωση από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Καμία ευθιξία. Κανένας… επικοινωνιολόγος δεν δείχνει να έχει την στοιχειώδη τσίπα ανθρωπιάς πάνω κι ενώ για πρώτη φορά η ΕΛΑΣ αναφέρθηκε ονομαστικά στην οπαδική ρίζα των αυτουργών. Ο ορισμός της διαπλοκής στο μεγαλείο του!

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο Αρειανός από την Καστοριά που έχει περάσει από τα βουλευτικά έδρανα: “Τρεις Βούλγαροι οπαδοί με διακριτικά του ΑΡΗ,δέχτηκαν δολοφονική επίθεση ενώ απλά έπιναν τον καφέ τους… Ο ένας από αυτούς εξέπνευσε!!!
Η αστυνομία εξαρχής δήλωσε πως οι δολοφόνοι ήταν οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ

Έπειτα από ελάχιστες ώρες ΟΛΟΚΛΗΡΟ το γήπεδο στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗ πανηγύριζε τραγουδώντας εν χορώ για τη δολοφονία.

Η στάση αυτή των ΠΑΟΚτσηδων έχει βαθιές ρίζες…δολοφονία Μπλιωνα και ανάρτηση πανό “Μια φωτοβολίδα για κάθε καρωτίδα”
Οι ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ακόμη-όσο γνωρίζω-δεν καταδίκασαν,δεν συλληπήθηκαν… Ο ένας από τους δράστες είναι γιός αστυνομικού που υπηρετούσε στο τμήμα αθλητικής βίας.  Έχουν βγει στη δημοσιότητα ουκ ολίγες παρτίδες του τμήματος αθλητικής βίας με οπαδούς του ΠΑΟΚ κι έχουν καυτηριαστεί σε πανό στο γήπεδο μας.

Αρκετοί ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ διαχρονικά μόλις αποστρατευονται εργάζονται στην Π.Α.Ε ΠΑΟΚ.
Αυτό είναι ο ορισμός της διαπλοκής και της παρακρατικής λειτουργίας…”

To Top