Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη πήραν οι δύο συλληφθέντες που φέρονται ότι συμμετείχαν στο χθεσινό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής και οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «rthess.gr» ο 24χρονος κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη και ο 26χρονος για συνέργεια σε βαρεία σκοπούμενη σωματική βλάβη. Και οι δύο θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους.

Για την 26χρονη οδηγό θα συνεχιστεί η έρευνα για το αν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και εγκατάλειψης, ενώ αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε σε ομάδα ατόμων από τη Βουλγαρία στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βούλγαροι έπιναν καφέ στην περιοχή και την ώρα που πήγαιναν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους από το ανοιχτό πάρκινγκ που βρίσκεται κοντά στο Μέγαρο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα. Ακολούθησε καταδίωξη με τον 28χρονο Βούλγαρο να δέχεται χτυπήματα και να πέφτει στο οδόστρωμα.

Μια 26χρονη οδηγός σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν τον είδε, πέρασε από πάνω του, εγκαταλείποντας τον. Η οδηγός συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 28χρονου και τα αίτια του. Δηλαδή αν ευθύνονται τα χτυπήματα που δέχτηκε απο την επίθεση ή το χτύπημα από το ΙΧ.

 

To Top