Η Ίντερ επικράτησε της Γιουβέντους και πάτησε κορυφή (videos)

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο η Ιντερ έκαμψε ‘καθαρά’ την αντίσταση της Γιουβέντους στο Meazza και έπιασε την Μίλαν στο Νο1 της Serie A.

Στην πρώτη τους προπονητική «μονομαχία», ο Αντόνιο Κόντε έδειξε στον Αντρέα Πίρλο πώς νικάς κατά κράτος ένα «Derby D’ Italia» και η Ίντερ επανήλθε στις επιτυχίες επί της Γιουβέντους έπειτα από τέσσερα χρόνια (2-0), πιάνοντας προσωρινά τη Μίλαν στην κορυφή.

Aφεντικό στο πρώτο φετινό “Derby d’Italia” η Ίντερ! Οι νερατζούρι επιβλήθηκαν 2-0 της Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής στο “Μεάτσα” για την 18η αγωνιστική της Serie A και συγκατοικούν πλέον στο ρετιρέ της βαθμολογίας με την Μίλαν, που παίζει την Δευτέρα στην Σαρδηνία απέναντι στην Κάλιαρι.

Ο Βιδάλ στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά (12′) και ο Μπαρέλα στο δεύτερο με τρομερό σουτ (52′) έβαλαν την υπογραφή τους στην πρώτη νίκη της Ίντερ επί της Γιουβέντους μετά από τον Σεπτέμβριο του 2016, με τον Αντόνιο Κόντε από την πλευρά του να πανηγυρίζει και εκείνος το παρθενικό του τρίποντο ως προπονητής απέναντι στην άλλοτε ομάδα του έπειτα από τρεις ήττες.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Γιανγκ (72’ Νταρμιάν), Λουκάκου, Λαουτάρο (86’ Σάντσες)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φραμπότα (56’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα, Μπεντανκούρ, Ραμπιό (58’ ΜακΚένι), Ράμσεϊ (58’ Κουλουσέφσκι), Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο

To Top