ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταγγελία Άρη για τον Μπόλονι!

Ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία για τον Λάζλο Μπόλονι, περνώντας στην αντεπίθεση, μετά το μπαράζ των όσων “διαρρέουν” τεχνηέντως τα… παπαγαλάκια του Αλαφούζου.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τον Ρουμάνο τεχνικό του Παναθηναϊκού να επιχειρεί να δυναμιτίσει το κλίμα από το 1ο λεπτό, με την ανοχή των Σιδηρόπουλου, Κουτσιαύτη (4ος στο παιχνίδι), με αποκορύφωμα τα όσα απαράδεκτα έκανε στο ημίχρονο, μαζί με τον Φραν Βέλεθ.

Κατά την αποχώρηση των ομάδων στα αποδυτήρια, ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε από τον Μπόλονι να ηρεμήσει και να σταματήσει τις προκλήσεις με τον θρασύτατο Ρουμάνο να απαντάει σε υβριστικό ύφος: “Σκάσε και συ ρε…”! Προφανώς γιατί ήξερε με τον Σιδηρόπουλο διαιτητή, θα είχε ασυλία, όπως και είχε.

Παρά την… σπέκουλα από τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου και την πρόθεση για… καταγγελίες (έλεος!), η αλήθεια είναι μια: ο Μπόλονι ξεπέρασε τα όρια κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει σοβαρό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία η ΠΑΕ Άρης. Τα ίδια παπαγαλάκια επιχείρησαν σ’ ένα άδειο γήπεδο, να μας πείσουν ότι επειδή κάποιος φώναξε στον Διούδη, του έγινε επίθεση, όταν υπάρχουν… σύμμαχοι επιχειρηματίες που μπουκάρουν με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο!

Σε κάθε περίπτωση ενώπιον του αθλητικού δικαστή, ο Μπόλονι δεν θα μπορεί άλλωστε να επικαλεστεί τα μυθεύματα που αναπαράγουν τα φερέφωνα του Αλαφούζου, αλλά να πει την… αλήθεια. Το αντέχει;

 

To Top