Η… αγκαλιά του Πουλίδο στον Μιλίνκοβιτς!

Μια σκηνή που διαδραματίστηκε μέσα στο λεωφορείο της αποστολής του Άρη μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, λέει πολλά και δείχνει περισσότερα. «Πρωταγωνιστές» ο Πουλίδο και ο Μιλίνκοβιτς.

Ο αγώνας στα Πηγάδια έχει τελειώσει. Το κλίμα βαρύ, όπως είναι φυσιολογικό. Εκτός από απογοήτευση στην αποστολή του Άρη επικρατεί οργή για τα διαιτητικά λάθη και την δυστοκία σ΄ ένα παιχνίδι με 15 τελικές και δύο δοκάρια.

Οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων επιβιβάζονται στο πούλμαν για να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη. Ο Ρούμπεν Πουλίδο μπαίνοντας στο λεωφορείο αγκαλιάζει τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. «Κόουτς είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Μη προβληματίζεσαι περισσότερο. Σήμερα η τύχη δεν μας επέτρεψε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, δεν θα αργήσει να έρθει ο καιρός που θα παίρνουμε τα αποτέλεσμα. Μας έχεις κερδίσει όλους με την συμπεριφορά και τον τρόπο που λειτουργείς» είπε ο Ισπανός αμυντικός απευθυνόμενος στον τεχνικό του Άρη, με αποτέλεσμα να «εισπράξει» την ευχάριστη έκπληξη του Σέρβου προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση ο Πουλίδο αποτελεί κομμάτι της ραχοκοκαλιάς του Άρη και η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στους κόλπους της ομάδας. Με αυτή του την κίνηση έδειξε εξάλλου πως έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό που απομένει είναι να έρθουν επιτέλους τα αποτελέσματα για να αλλάξει και η ψυχολογία. Παράλληλα, ότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται την ανάγκη να βοηθήσει όπως πρέπει την ομάδα, σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα, βέβαια, οι «χαμηλές πτήσεις» του Πουλίδο απασχολούν το τεχνικό τιμ, το οποίο προσπαθεί μέσα από συζήτηση με τον Ισπανό να βρει τους λόγους της αγωνιστικής του πτώσης. Το μοναδικό ζητούμενο; Οι αποτελεσματικές εμφανίσεις, οι νίκες και οι βαθμοί.

 

To Top