Το μήνυμα δόθηκε στην ΕΠΟ για το 50-50! Σαρρής στο PRESSARIS: “Άκουσα τα παράπονα του Άρη…”!

Είναι η πολλοστή φορά που ο Άρης πέφτει θύμα της διαιτησίας. Ενός λάθους που εν πολλοίς άλλαξε την εξέλιξη μιας συνάντησης που για τους κίτρινους ήταν καθοριστική για αρκετούς λόγους. Η οικογένεια του Άρη δεν αντέχει άλλα παιχνίδια στην πλάτη της, παιχνίδια που έχουν στοιχίσει στον σύλλογο κι εκτός των άλλων δημιουργούν αναταραχή και νευρικότητα.

Ο Δημήτρης Σαρρής επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε μαζί του το PRESSARIS την συνομιλία του με τον Δημήτρη Ηλιάδη με την ολοκλήρωση του αγώνα της Ξάνθης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες επί του θέματος, ωστόσο η αντίδραση του Δμήτρη Ηλιάδη δεν πέρασε απαρατήρητη.  Κάθε άλλο μάλιστα…

«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν είναι αυτός ο θεσμικός μου ρόλος. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε θέματα διαιτησίας» ήταν τα λόγια του κ. Σαρρή. «Ναι, μίλησα με τον κ. Ηλιάδη, αλλά δεν μπορώ να μπω τίποτα περισσότερο αναφορικά με την προσωπική μας επικοινωνία. Μου εξέθεσε τα παράπονα και τους προβληματισμούς του και εγώ όπως είχα υποχρέωση τον άκουσα» επεσήμανε ρητά ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο επίσημος Άρης έστειλε το μήνυμα στους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου (Σαρρή, Μώραλη) μήνυμα το οποίο ελήφθη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας και για να το πετύχει αυτό οφείλει να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση. Άλλωστε, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έγινε μάρτυρας μια απόφασης που αδικεί κατάφορα τον Άρη, δημιουργώντας της επιπρόσθετα προβλήματα σε μια ήδη προβληματική σεζόν.

 

To Top