ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγωνία στο κατακόρυφο! Ο Άρης στην κρίσιμη βδομάδα περιμένει να λύσει την “ομηρία” του CAS

Η αγωνία στο κατακόρυφο! Ο Άρης περιμένει να λύσει την “ομηρία” του CAS, την ώρα πάντως που υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση!

Τον περασμένο Μάιο, παράταση ενός μήνα πήρε η υπόθεση «Ντουρμισάι» για τον Άρη. Όπως είχε ενημερώσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μετά τις 15 Ιουνίου θα βγει  η τελική απόφαση…

Συγκεκριμένα το CAS ενημέρωσε πριν μερικές βδομάδες την ΠΑΕ Άρης, ότι η απόφαση για το ban στην υπόθεση με το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι θα καθυστερήσει τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα και αναμένεται να γίνει γνωστή μετά τις 15 Ιουνίου, λόγω φόρτου εργασίας στο ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως η σχετική απόφαση, όπως είχε ενημερώσει ξανά το CAS, ήταν να εκδοθεί μετά τις 14 Μαΐου, όμως οι άνθρωποι του Άρη θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο για να μάθουν την κατάληξη του θέματος.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πέσει στην “παγίδα” της ΕΠΟ, δεν έκαναν την παραμικρή παρατυπία για την έκδοση του δελτίου του παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική  περίοδο της περσινής σεζόν και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί (σύμφωνα με την απλή λογική) να τιμωρηθούν διπλά για κάτι στο οποίο δεν ευθύνονται.

Όλα πλέον φυσικά θα ξεκαθαρίσουν πλέον αυτές τις μέρες, μέσα Ιουνίου, όταν και όπως έχει ενημερώσει το CAS θα βγάλει την απόφασή του.

Όλος ο Άρης παραμένει σε στάση αναμονής με την αγωνία να κορυφώνεται.

 

 

To Top