ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: Κρίσιμες 48 ώρες για τον φάκελο συμμετοχής, παραμένουν ανοικτά αρκετά “μέτωπα”

Η ΚΑΕ Άρης έχει λιγότερο από 48 ώρες μέχρι να καταθέσει τον φάκελο συμμετοχής της για το επόμενο πρωτάθλημα στον ΕΣΑΚΕ και προς το παρόν υπάρχουν ακόμα αρκετά “μέτωπα” ανοικτά.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για να κλείσουν υποθέσεις ώστε η ΚΑΕ να παρουσιάσει πλήρη φάκελο και να μη θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ομάδας στην επόμενη Stoiximan Basket League.

Δεν έχουν ολοκληρωθεί προς το παρόν οι συμφωνίες διακανονισμών ή εξοφλήσεων με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, παραμένουν ακόμα σε εκκρεμότητα και τα 90.000 ευρώ που απαιτούνται για την προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα εγγυητική των 60.000 ευρώ και θα πρέπει να γίνουν πολλές επαφές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να είναι η ΚΑΕ απολύτως συνεπής στο χρονοδιάγραμμα του ΕΣΑΚΕ.

Η σημερινή και η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για να καταφέρει η ΚΑΕ να έχει… ηρεμία ως προς τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, ώστε μετά να φορτσάρει για να κλείσει το άλλο μεγάλο “μέτωπο”, το απαγορευτικό μεταγραφών.

To Top