Η αδιαλλαξία θα αφήσει χαμένους Μαντουλίδη, Χριστοδούλου και Άρη…

Η επένδυση του Άρη σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες συνεχίζεται και ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει και τον Ανδρέα Χριστοδούλου από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Ο 18χρονος γκαρντ έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο έμπειρος τεχνικός και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, πρέπει όμως να υπάρξει και ανταπόκριση και κατανόηση από τον Μαντουλίδη, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι κίτρινοι έχουν καταθέσει ένα σεβαστό, για τα δεδομένα της εποχής, ποσό όμως οι απαιτήσεις των ανθρώπων των Εκπαιδευτηρίων δεν πέφτουν. Πιο συγκεκριμένα, επιθυμία του νεαρού γκαρντ είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη, απόφαση όμως που δεν φαίνεται να συμμερίζονται στον Μαντουλίδη από την στιγμή που σε ότι πρόταση και αν έχει καταθέσει ο Άρης αντιπροτείνουν μεγαλύτερο ποσό.

Οι συζητήσεις έχουν φτάσει στα… άκρα με αποτέλεσμα η πλευρά του παίκτη να έχει στο μυαλό της ακόμα και την επιστροφή του νεαρού άσου στην Κύπρο. Αν γίνει αυτό τότε ο Χριστοδούλου θα πρέπει αυτόματα να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και να ψάξει για κάποια ομάδα στην χώρα του.

Αποτέλεσμα; Ο Μαντουλίδης χάνει τον παίκτη, όπως και ο Άρης γιατί θα φύγει το letter of clearance από την Ελλάδα. Άρα τρεις χαμένοι επειδή υπάρχει (εν μέρει) αδιαλλαξία…

 

To Top