Σε πρώτο πλάνο το θέμα Σαρικόπουλου

Στην διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στον Άρη και τον Ζήση Σαρικόπουλο, για τον οποίο χθες η διοίκηση ενημέρωσε τον εκπρόσωπό του ότι είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Σαρικόπουλος (είναι λογικό να) αισθάνεται “ριγμένος” γιατί είδε ότι ενώ είχε συμβόλαιο, ο Άρης ασχολήθηκε πρώτα με τον Βασίλη Καββαδά και έπειτα με τον Γιώργο Μπόγρη, παίκτες που δεν μπόρεσε να αποκτήσει και εν συνεχεία στράφηκε πάλι σε αυτόν.

Ήταν θέμα προτεραιοτήτων για τον Άρη και το στιλ που θέλει να παίξει ο Βαγγέλης Αγγέλου, τουλάχιστον αυτή είναι η εκδοχή από την πλευρά της ομάδας, που ίσως θα μπορούσε να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο την υπόθεση.

Η ουσία είναι ότι Άρης και Σαρικόπουλος μιλούν ξανά για το δεύτερο έτος της συνεργασίας τους και θα παρότι υπάρχει συμβόλαιο με αποδοχές 62.000 ευρώ, είναι λογικό να προκύψει μείωση αποδοχών, όπως συνέβη με όλους τους παίκτες που διατήρησε η ομάδα στο ρόστερ της. Εδώ ξεκινάει μια διαπραγμάτευση, η οποία γίνεται σε καλό κλίμα και είναι ευχής έργον να έχει θετική κατάληξη, γιατί άλλες επιλογές δεν υπάρχουν για τους κίτρινους…

 

To Top