Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον Άρη! Η ΑΕΚ του 44, η ΑΕΚ των προσφυγών, η ΑΕΚ που έπεσε από τα… παλικάρια της!

Σύμφωνα με αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης η ΠΑΕ ΑΕΚ κατήγγειλε τον Άρη για παράνομη προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αναφορικά στην ενδεχόμενη υπαγωγή του στο άρθρο 99.

Όπως αναφέρει το “pamesports.gr” “η νομική υπηρεσία του «Δικεφάλου»¨προχώρησε τελικά στην καταγγελία του Άρη, κατηγορώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης για παράνομη προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια με σκοπό να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Η καταγγελία έγινε στην ΕΠΟ με την ΑΕΚ να υποστηρίζει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να χάσει τους αγώνες της από τις 20 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά, μέρα κατά την οποία κατέθεσε την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ θεωρούν ότι έτσι εξαντλούν τις πιθανότητες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, αλλά θεωρείται υπόθεση πολύ δύσκολη για να οδηγήσει κάπου, ενώ την ίδια ώρα η πλειοψηφία του κόσμου φαίνεται να μη συμφωνεί με την κίνηση αυτή”.

Μιλάμε για την ΑΕΚ που με δημόσιο χρήμα (ΟΠΑΠ) πλήρωσε την δόση για το άρθρο 44, μιλάμε για την ΑΕΚ που η ίδια μπήκε στο άρθρο 44 (τότε δεν ήταν πολιτικά τα δικαστήρια άραγε;), μιλάμε για την ΑΕΚ που από σήμερα θα αρχίσει να μετράει τη μία προσφυγή μετά την άλλη…

Φυσικά και θα πάρουν μια ακόμη “απάντηση” όπως τους αξίζει, βασισμένη στους νόμους και στο δίκαιο.

 

To Top