Ξόρκισαν τη χρονιά με γιορτή… αποφόρτισης από τον Super 3 Γαλατάδων παρουσία Ζαραδούκα, Ηρακλή (photos)

Μια ευκαιρία να… αποδράσουν από το άγχος και την πίεση που “κουβάλησαν” όλη τη χρονιά είχαν τα μέλη του Supe 3 Γαλατάδων, μετά την περιπετειώδη, αλλά ουσιαστική επίτευξη της επιβίωσης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί το έριξαν έξω και έκαναν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, μακριά από τα όσα βίωσαν φέτος, μαζί με όλη την υπόλοιπη οικογένεια του Άρη. Στη γιορτή αυτή υπήρχε εκπροσώπηση και από την κίτρινη ΠΑΕ. Ο Super 3 Γαλατάδων Θέλησε να δώσει έμφαση στο γεγονός …ξορκίζοντας την επίπονη αγωνιστική χρονιά με γλέντι.

Το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Ζαραδούκα, Ανδρέα Ηρακλή, τον Λάζαρο Πολατιάν, τον προπονητή τερματοφυλάκων Θόδωρο Κάντα και τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Αδάμ.

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική παρουσία πλήθους φίλων του Άρη που έσπευσαν να περάσουν ευχάριστες ώρες δίπλα στους ανθρώπους της αγαπημένης τους ομάδας.

Το κλίμα φυσικά ήταν πολύ ευχάριστο, τα χαμόγελα ανακούφισης ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων και το θετικό αυτό κλίμα συνόδεψε αρκετό φαγητό και ποτό για αρκετή ώρα, με θέμα – τι άλλο; – από τον αγαπημένο Άρη!

To Top